Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie xxx...

Jak uwieść faceta?

Polecane posty

Gość taka sobie xxx...

Jak go oczarować? Sprawić żeby nie mógł oderwać ode mnie myśli? Odkąd się poznaliśmy myślę o nim cały czas, spotykamy się 2-3 razy w tygodniu, w pracy. Jest typem kobieciarza, zawsze powie coś miłego, uśmiecha się, zaczepia... Jak sprawić żeby zechciał czegoś więcej ode mnie? Pragnę go, jego ust i jego ciała... Dziewczyny poradźcie coś, macie jakieś sposoby jak oczarować facet? jakieś słowa, gesty...?

Gość barnej
Typ kobieciarza powiadasz? Jeśli jesteś ładna to sam się Tobą zainteresuje. Jeśli nie jesteś to i tak nie masz szans. Proste.

Gość taka sobie xxx...
Obiektywnie patrząc jestem ładna. Już zauważyłam jego zainteresowanie: uśmiecha się, ostatnio zwrócił uwagę na mój staranny makijaż, prawi mi komplementy... A ja później marzę o pocałunku i seksie z nim... Eh...

Gość barnej
To zaproponuj mu spotkanie. Może nawet nie wprost - niech to wypłynie w rozmowie. Jeśli mu się podobasz to podchwyci. A co do seksu - jak już się spotkacie a Ty chcesz seksu to pójdziecie do łóżka od razu. Nie będzie Ci później niezręcznie w pracy spotykać gościa z którym się widujesz na pukanko?

Gość katiggg
mam podobnie ;] ten facet jest wolny? czy nie rozmawiacie na takie tematy?

Gość taka sobie xxx...
Nie chcę wchodzić w związek. Interesuje mnie niezobowiązująca znajomość. Nie kocham go, po prostu jak magnes mnie przyciąga...

Gość katiggg
rozumiem to, mowie że mam podobnie. Nawet nie wiesz jak nas do siebie ciągnie. Ale wiesz co? Chronię się przed seksem z nim, bo wiem że ma dziewczyne...

Gość Transzlator
wsadz se w dupe palec ;d

Gość barnej
katiggg - a może jego dziewczyna nie ma nic przeciwko temu, abu puknął coś na boku. Nie poddawaj się na wstępie tylko sprawdź :)

Gość taka sobie xxx...
On ma żonę, ja mam faceta i dziecko. Ale jest między nami jakaś chemia.. Przynajmniej ja to czuję. On mnie podrywa ale w pewnym momencie się hamuje.

Gość taka sobie xxx...
obiektywnie patrząc mam balony jak Lara Croft, damski kaloryfer na brzuchu i bułkową cipe

Gość barnej
o! czyli historia jednak fajna. ze zdradami, zakazanymi owocami, dziećmi, potajemnymi spotkaniami na seks, przykładnymi na co dzień partnerami, którzy na boku realizują swoje fantazje... miodzio!

Gość katiggg
Jakos sumienie nie pozwalałoby mi sie przespać z zajętym facetem (ma narzeczoną) bo nie chciałabym być na jej miejscu ;] Potrafimy ze sobą flirtować, nie zaprzeczam. Naprawde chcesz zdradzić męża?!

Gość taka sobie xxx...
Z tymi balonami to podszyw. Nie uważam że to w porządku, ale nie mogę się powstrzymać, to jest silniejsze ode mnie. Marzę o tym żeby chociaż tylko poczuć dotyk jego ust..

Gość barnej
ależ poetycko powiedziane - jak w tanich romansidłach. Chcesz by Cię zerżnął po prostu - nie musisz dorabiać ideologii ;)

Eee... a nie obiecywałaś swojemu facetowi przypadkiem, że nie będziecie się zdradzać? Tzn. ustalaliście wolny związek? Co to zresztą znaczy "nie mogę się powstrzymać"? Jak wiesz, że coś jest bydlackie to tego po prostu nie robisz - koniec kropka.

Gość taka sobie xxx...
Nie oczekuje waszych moralnych kazań. Proszę o radę dziewczyny, które są lub były w mojej sytuacji. Jak to u was sie potoczyło?

Gość barnej
Ależ to zazwyczaj toczy się podobnie - chcą się ze sobą przespać, robią to i zaczyna się temat pt. "nie chciałam tego, ale się zakochałam, ale on nie odejdzie od żony"; albo "nie chciałam tego, ale się zakochałam a on odejdzie od żony, tylko czeka na właściwy moment"; albo "nie chciałam tego, ale się zakochałam, ale nie odejde od partnera bo mi z nim wygodnie", albo "nie chciałam tego, ale się zakochałam, ale nie odejdę od partnera bo dzieci" itd, itp. to zawsze takie banalne - ale na początku jest fajnie :)

Ale nie masz wyrzutów sumienia, że możesz bardzo poważnie skrzywdzić co najmniej 3 osoby? Przecież jak się dowie twój facet to koniec waszego związku (a przynajmniej bardzo poważne problemy), gigantyczny stres dla twojego dziecka. To samo w przypadku żony tego gościa - chcesz rozbić ich małżeństwo?

Gość taka sobie xxx...
Nie, nie chce rozbić ich małżeństwa. Chcę mieć X na jeden/ kilka razy i tyle...:)

No ale jak zaczniesz z nim sypiać to potem już tego nie zatrzymasz - wejdziecie w romans, a to tylko kwestia czasu aż dowie się twój partner lub jego żona. No i czy na prawdę nie przeszkadza ci zdradzenie własnego faceta? Zapytam inaczej, tobie by nie przeszkadzało jakby on sobie dymał jakąś panienkę?

Gość powiedz mu wprost że cię
pociąga i marzysz o nim i już jest twój:)

Gość taka sobie xxx...
Hehe aż taka odważna nie jestem:) Chyba ze w "żartach" coś takiego powiem:) Mój facet też mnie kiedyś zdradził. Nie wiem czy miałabym wyrzuty sumienia.

Gość powiedz mu wprost że cię
nie jesteś na tyle odważna, by tak powiedzieć, a bzyknąć się masz odwagę?:D Co do wyrzutów sumienia możesz się zdziwić, zresztą nie chodzi o to jak się będziesz czuła wobec swojego faceta a sama ze sobą, szczególnie gdy on bzyknąwszy cię weźmie się za bajerowanie kolejnej. A ty będziesz musiała na to patrzeć.

Gość taka sobie xxx...
każdego ranka robie 3 okrążenia wokół mojej wsi i 5 przeskoków nad szambem- widzicie więc iż jestem w napradę dobrej formie :)