Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osanek

Czy dziewczyna mogła zajść w ciąże ?

Polecane posty

Gość Osanek

Witam Chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość, aczkolwiek niedawno kochałem się z dziewczyną. Po jakimś czasie zauważyłem, że spadła mi prezerwatywa (raczej szybko się zorientowałem). Nie doszło wtedy do wytrysku, wytrysk nastąpił jeszcze jakieś 20 minut po zsunięciu prezerwatywy i założeniu jej z powrotem. Cały akt miał miejsce dzień po miesiące (dlatego też wyciągałem jeszcze penisa z lekkimi śladami krwi). Dodatkowo dziewczyna tego samego dnia rano przykleiła sobie plaster antykoncepcyjny, a kochaliśmy się około 23:00. Bardzo proszę o odpowiedzi, głównie myślę, że raczej ciąża nie jest możliwa, ale wolę się upewnić. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

"Chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość, aczkolwiek niedawno kochałem się z dziewczyną." Znasz znaczenie słowa "aczkolwiek"? "Nie doszło wtedy do wytrysku, wytrysk nastąpił jeszcze jakieś 20 minut po zsunięciu prezerwatywy i założeniu jej z powrotem." Tej samej? "Dodatkowo dziewczyna tego samego dnia rano przykleiła sobie plaster antykoncepcyjny, a kochaliśmy się około 23:00." Pierwszy czy kolejny?

Gość Osanek
1. aczkolwiek tak wiem :D 2. Tak tą samą, bo szukać mi się nowej nie chciało. 3. Pierwszy plaster

"1. aczkolwiek tak wiemę To chyba masz świadomość, że zdanie, w którym użyłeś słowa aczkolwiek nie ma większego sensu. "2. Tak tą samą, bo szukać mi się nowej nie chciało." Z łatwością mogłeś ją upaćkać preejakulatem. "3. Pierwszy plaster" W tej sytuacji ochrona antykoncepcyjna działa dopiero od drugiego plastra.

Gość franek38
Perwersja- ale ty wrednie czepliwa jesteś!

Gość mausa
witam :) wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem, był to 1 dzień po miesiączce, a w pierwszy dzień tej miesiączki zaczełam brać tabletki antykoncpecyjne, mój ostatni cykl trwał 24 dni. czy jest możliwe że zajdę w ciąże? jakie jest prawdopodobieństwo?

Gość Perw mobilna
Według indeksu pearla ok 0,2%. Według mnie 0%.

Gość alojzyyyyyyyyy
Poczekaj spokojnie az Ci penis na tyle urośnie żeby Ci nie spadywały prezerwatywy a później się bież do dzieła a nie odwrotnie :D

Gość Perw mobilna
Bierz, bo wymienia się na brać. "Spadywały"? :o

Gość Osanek
Penis jest w normie, tylko może za bardzo z początku wiatki był i od cały problem. P.S Nie wiem tylko skąd się biorą te uszczypliwości.

Gość puszatekmegafansexu
Witam, wydaje mi się, że nie ma opcji by zaszła w ciąże