Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia24***

KTO TU JEST INNY JA CZY ON???

Polecane posty

Gość natalia24***

poznalam przez internet faceta nie lubie spotykac sie z kims z internetu ale on tak nalegal i namawial przez caly miesiac az w koncu mnie przekonal .Spotkalismy sie dwa razy i zdziwilam sie bo bardzo przypadl mi do gustu fajnie nam sie rozmawialo . Widzielismy sie w ciagu dwoch tyg dwa razy tak okolo godzinki duzo rozmawialismy przez telefon .Zaproponowal trzecie spotkanie na poczatku chcial u mnie ala ja wtedy nie moglam go zaprosic do siebie .Zaproponowal hotel na poczatku bylam wsciekla no bo wiadomo co moglam sobie pomyslec :-) ze chodzi o seks jak mu to powiedzialam to zapewnial ze o seks napewno mu nie chodzi tylko chce milo spedzic czas na rozmowie. No i pojechalismy do tego hotelu fajnie nam sie rozmawialo okazalo sie ze jest tylko jedno lozko wiec polozylismy sie na jednym.Do seksu nie doszlo on nie namawial na seks ale spalismy przytuleni i objeci do siebie. .Nie ukrywam ze zaczelo mi na nim zalezec liczylam na to ze bedziemy sie spotykac napisalam mu to a on powiedzial ze ,,moze jakby w nocy doszlo do seksu to uwierzylby.ze mi zalezy na nim." tak z ciekawosci zapytalam sie czy oprocz mnie spotyka sie z inna dziewczyna bylam pewna ze zaprzeczy a on mi napisal ze tak spotyka sie tez z jakas i ma taki sam kontakt jak ze mna :-( jak zapytalam czy jest miedzy nimi seks to nie zaprzeczyl ani nie potwierdzil obrazilam sie na niego a on zaczal mi pisac ze nie byl pewny czy mi zalezy wiec spotykal sie tez z tamta ... napisalam mu wprost ze on mi sie podoba i ze chcialabym sie z nim spotykac tylko ze seks nie jest dla mnie najwazniejszy ze jest tylko dodatkiem zapytalam sie czy jemu na mnie zalezy odpisal ze nie jest pewny bo jestem jakas inna. Ja mu napisalam ze chyba rzeczywiscie jestem inna bo mi nie zalezy tylko na seksie i za szybko sie do kogos przyzwyczajam i mu ufam. odpisal ze bedzie lepiej jak zerwiemy znajomosc. Kto tu jest dziwny ja czy on ? czy kazda znajomosc musi sie zaczynac od seksu a nie od wyznania drugiej osobie ze czuje sie cos i zalezy na niej ?

Gość Transzlator
na sympati sie poznałaś?? po prostu chcial cie wykorzystac dobrze ze sie nie dalas

Gość spokojnie +---
odpowiadając na Twpje pytanie - on jest inny. Ale przecież nie o inność tu chodzi tylko o to, że tobą manipuluje, żebyś czual się winna że mu nie dałaś i jeszcze żebyś prosiła żeby Cię przeleciał. Sorry, nie znoszę takich manipulatorów. Może mieć dobre intencje, ale metoda kiepskawa jak dla mnie..

Otóż tak, dla facetów seks nie jest jedynie dodatkiem, a stanowi jeden z najważniejszych elementów związku i w wielu wypadkach powód, dla którego w ogóle chcemy się z kobietami spotykać. Pogadać to sobie można z kumplem - kobieta do tego jakoś specjalnie potrzebna nie jest. Chłopina chce Cię generalnie przelecieć (nic w tym dziwnego), jednak jest przy tym bardzo niecierpliwy oraz używa tanich psychologicznych zagrywek jak dla nastolatek - wpędzanie Cię w poczucie winy, zmuszanie do zadeklarowania się poprzez czyny. Generalnie, trochę bydle z niego. Podsumowując, on dziwny nie jest z tego tytułu, że chce zamoczyć, jednak stosuje nieczyste zagrywki. Ty natomiast jesteś nieco dziwna, że nie zdajesz sobie sprawy z tego jak istotny jest seks dla faceta, natomiast masz dobre intencje. Moim zdaniem on Cię nie kocha a zależy mu tylko na posuwaniu. W innym wypadku czekałby na Twoją zgodę, a tym bardziej nie próbował Cię szantażować.

Gość Walegrucheinoczeszczy
wale gruche ino trzeszczy ;d

Gość natalia24***
a co mam myslec o tym ze spotykal sie rownoczesnie ze mna i z tamta dziewczyna? w sumie o to najbardziej poszlo ze zerwalismy kontakt

A co można o tym myśleć? Lovelas z niego i tyle. To że nie sypia z tamtą to możesz włoży między bajki. Spotyka się z tylko kobietami na ile starcza mu czasu i każdą z nich chce posuwać. Tu nie ma czego wyjaśniać, czy tłumaczyć - facet chce dymać i nic pozatym.

Gość Walegrucheinoczeszczy
natalia ja bym sie toba zajol ;d chethnie bym cie posunol w cipke wydymal ;d

Gość Derrfsdaa
ja bym taKI NIE BYL CHETNIE BYM SIE Z TOBA SPOTKAL!!! SKAD JESTES? JAK ON MARNUJE TAKA FAJNA DZIEWCZYNE OHH ALE NA GLUPKÓW TRAFIASZ JA BYM CIE KOCHAL ;D

Gość Hehrtuzuez
masz konto na sympati ;p?

Gość natalia24***
poznalismy sie na fotce.pl dzieki ze uswiadomiliscie mi ze tylko o seks mu chodzilo bo niezle mi w glowie namieszal

Gość Chceciepoznacnatalia
chce cie poznac natalia , ja jestem inny i chodzi mi o to co tobie poznamy sie prosze?

Gość natalia24***
o nie :-) juz nigdy wiecej facetow z internetu :-)

czemu prosze ja jestem inny

to w takim razie powiedz gdzie moge cie spotkac?? :D

skad jestes ???

bo wydaje sie sympatyczna, a jakos ostatnio same plastiki mnie otaczaja xd