Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saturn, Jowisz...

męsko damski paradoks na portalach randkowych

Polecane posty

Gość Saturn, Jowisz...

polega na tym, że kobiety na poważnie szukają faceta dopiero koło 30-tki, a faceci szukający dziewczyny na poważny stały związek chcą takich w wieku 20-25 ;)

Gość yity5r6
a to wcale nie prawda...

Gość yity5r6
nikt mnie nie chce :(

Gość bo ja nie wiem
dupa dupa sraty taty dupa w kraty nie uzalaj sie i znajdz sobie kogos

Gość bo ja nie wiem
popieprszony babsztylu

Gość bo ja nie wiem
kretynko jerozolimska ty

Gość Ilianka0
A mnie i mojego chłopaka dzielą 3 dni i nam to pasuje.

Gość bo ja nie wiem
co mnie to idiotko, nikogo to nie obchodzi

Gość Ilianka0
kocham to forum :)

Ja powiem tak...mam rozne doswaidczenia z portalami randkowymi, od tych najgorszych po mile wspomnienia z ciekawych randek. Przede wszystkim nie daje sie zlapac na te wszystkie bzdurne testy dopasowania bo ja zwyczajnie lepeiej wiem kto jest dla mnie odpowiedni niż maszyna dobierajaca mi losowo partnerow - to jest oczywiscie moje zdania, ale korzystalam z roznych serwisow i musze przyznac, ze te dlugie testy doboru partnerskiego to same bzdety i wcale nie dobieraja na ich podstawie wlasciwych partnerow- przerobilam to zatem wiem co mowie. Kolejna sprawa to nastawienie, jezeli nie chcesz umawiac sie z malo atrakcyjna osoba to zaznacz to w opisie na danym portalu wtedy jest zdcydowanie lepiej. Sama jestem osoba atrakcyjna i poprostu musze miec atrakcyjnego partnera by go pozadac - nie zamierzam tego ukrywac. Hmmm....chyba njwlasciwsza tu rada bedzie okreslenie wlasnych potrzeb wzgledem partnera i wtedy dopiero rozpoczecie intensywnych poszukiwan te swojej polowki - dopiero wlasnie wtedy. Ja jesli moge komus polecic to portal z ktorego aktualnie korzystam czyli www.SamotneSerca.pl bo to kolejny, ktory testuje i jak do tek pory nie moge powiedziec nic zlego, a nawet powiem wstepnie, ze jestem poki co zadowolona:) udanego randkowania reszcie zycze:)