Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Sex z przystojniakiem i brzydalem czy jest jakaś różnica?

Polecane posty

Gość brzydki_facet

Przecież to że ktoś ma ładniejszą mordę nie znaczy że jest lepszy w łóżku prawda ?

Gość brzydki_facet
Pytanie skierowane do kobiet

Hm... No jak się okaże seksualnym analfabetą to se chociaż popatrzeć można... :P

Gość rutututu
Jednak zawsze przyjemniej jak na końcu kutasa jest ładna twarz.

Gość rutututu
Ale chyba przyjemniej (wizualnie) byłoby gdyby "brzydal" wyglądał jak Alan Delon - również kilkadziesiąt lat temu.

Gość Edu Free Maestra
Przetestowałam i mogę powiedzieć, że jest różnica i to spora. Po prostu - można założyć z dużą dozą prawdopodobieństwa, że przystojny facet ma więcej doświadczenia i potrafi zachować się w łóżku. Brzydki mężczyzna (ma prawie 30 lat) , z którym spotykam się ze względu na jego charakter niestety jest marnym kochankiem. Poza łóżkiem - gotów nosić mnie na rękach, w łóżku - mechaniczna kopulacja pozbawiona zupełnie czułości czy fantazji. Co gorsza - jemu wydaje się, że wszystko jest w porządku, że tak właśnie wyglądają zbliżenia zakochanych. Próbowałam to zmienić, pokazać, że można inaczej - na próżno. Zwyczajnie - facet, który nie miał w życiu powodzenia, nie żył w dłuższych związkach, mimo szczerych chęci po prostu nie zdaje sobie sprawy z tego, że coś nie gra. Jego charakter jako kochanka ukształtowała seria krótkich numerków z panienkami, które potraktowały go jednorazowo i / lub były akurat pijane na imprezie, więc rozłożyłyby nogi przed każdym. A prawdziwie dojrzałego, zróżnicowanego seksu uczymy się tak naprawdę w dłuższych związkach, kiedy zachodzi intymność, pojawia się zaufanie, wzajemne poznanie potrzeb i upodobań. Wtedy jest dopiero otwarte pole do wszelkiej s-ekspresji. Brzydki facet często takiego dobrego doświadczenia nie posiada, bo nie miał chętnych. I tu jest problem. Walczę z tym problemem od pół roku. I nic się nie zmienia.

Gość rutututu
Oczywiście należy liczyć na inne talenty, bo co to było z tymi z nie najpiękniejszą twarzą. Dotyczy to oczywiście obu płci.

Gość a jak długo jesteście
Sex z przystojniakiem lepszy. O wiele bardziej mnie podnieca z samego wyglądu.

Gość laska z dużej wsi
Brzydala nigdy nie miałam tylko samych przystojniaków i zawsze byli zajebiści w łóżku. A przerabiałam z nimi wszystko!

Gość qwweet34
wyobraź sobie, że masz do wyboru 1. dowolnie przez siebie wybraną piękną kobietę spośród aktorek, modelek itd 2. najbrzydszy "pasztet" jaki zdarzyło ci się poznać; i jeszcze dodatkowo załóżmy, że nr 1, to kłoda, a nr 2 jest swietna technicznie. pomedytuj nad tym.