Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANINKAAAAAAA

Jaki wózek na zakupy

Polecane posty

Gość Sylwester89
To jest bardzo, ale to bardzo zły pomysł na prezent :O

Gość rybciaa93
Witajcie, moim zdaniem wózek jest ciekawym i oryginalnym pomysłem na prezent. Zawsze się przyda - jak nie teraz, to za jakiś czas. Możemy go wykorzystać nie tylko w tym jednym celu, ale np. kiedy na urlopie idziemy na plażę i musimy zabrać ze sobą wszystkie niezbędne do opalania "akcesoria". Spotkałam się ostatnio z bardzo solidnie wykonanym produktem włoskiej firmy Meliconi, który ma kółka wykonane z tworzywa sztucznego w taki sposób, aby przy jeżdżeniu nie wydawały one żadnych dźwięków. Ponadto wózek o pojemności aż 55L ma świetną kieszonkę termiczną z przodu. Teraz przewieziesz swoje mrożonki bez obawy! Pozdrawiam :)

Gość emergin
Co prawda taki prezent kojarzy się ze starszymi osobami, ale jeśli narzeczony potrzebuje, to dlaczego nie. My teraz też chcemy kupić taki wózek, tyle, że naszej babci. Myślimy o takim modelu: http://www.pomocedlaseniora.pl/trojkolowy-wozek-na-zakupy-89-576 Babcia mieszka w bloku na 3 piętrze, także 3 kółeczka bardzo sie przydadzą na pewno.

Gość gość
o zgrozo - nigdy bym nie chciała takiego prezentu!!! Z wózka sklepowego do auta i z auta do domu da sie ogarnąć zakpy dzięki Bogu!

Gość biedronker
nie nie nie i jeszcze raz nie .. Oo co to za pomysł. Wejdz na avans.pl i kup coś chłopowi z elektorniki, też się ucieszy, podejrzewam że bardziej niż z .... wózka na zakupy. Może od razu zaciągnij taki z biedronki ;d

Gość gość
Ja kupowałam wózek na zakupy ale dla babci :D A zamawiałam na tej stronie http://www.homedome.pl :)

Gość gość
No, na homedome.pl mają naprawdę spoko te wózki, a to jest przydatna rzecz :)

Gość jombo8
Naprawdę porządny wózek z metalowymi kółkami znajdziesz na stronie www.wozeknazakupy.eu - zdecydowanie polecam

Gość bozenalewandowska01
Po opiniach na internecie zdecydowałam się kupić wózek na stronie homedome i faktycznie jest bardzo fajny, solidnie wykonany i był w bardzo przystępnej cenie jak dla mnie, chyba jeszcze mamie kupię bo ten jej jest już strasznie zniszczony

Gość wnuczka01
Zdecydowanie ten: homedome.pl/wozek-dwukolowy-na-zakupy-gimi/4438-wozek-torba-na-zakupy-candese-firmy-aurora.html?search_query=wozek&results=29 kupiłam go mojej babuszcze i jest szczęśliwa wozi sobie nim chlebuś i owocki <3

Gość inga09
homedome.pl/wozek-dwukolowy-na-zakupy-gimi/4443-skladany-wozek-na-zakupy-venezia-click-firmy-aurora.html ja zamawiałam taki, ale babci na urodziny, bo nie może już dźwigać i to dla niej wygodne ;) Solidny wózek, cały czas jej służy ! :D

Gość gość
Wozek na zakupy to fajna sprawa. Tylko Polacy mają z nim problem. Na zachodzie wszyscy chodzą na zakupy z wózkami i starzy i młodzi. Na dzień dzisiejszy jest taki wybór w modelach, że każdy moze coś dla siebie znaleźć. Śmieszy Cię wózek? Wyobraź sobie sytuację. Idziemy na zakupy, po 1 rzecz, a wychodzimy z 5 torbami. Ty trzymasz w ręce, ja mam wózek. Dzwoni telefon i jak go odebrać? Ja mogę. A może choćby na kawę, lody. I co? Twoje zakupy w reklamowach się przywracają, a mój wozeczek ładnie stoi. Nie wyobrażam sobie iść na bazarek po warzywa, owoce właśnie bez wózka. Do marketu też biorę. Szczerze polecam. Nie ma się co wstydzić i żyć stereotypami. Mam 30 lat to chyba stara nie jestem :)

Gość Baśka

Też zamawiałam z https://homedome.pl/. Jest w czym wybierać 🙂 Duży wybór i dobre jakościowo wózki. Tyram ten wózek dzień w dzień i jestem bardzo zadowolona, bo jest bardzo wytrzymały, pojemny i cichutki 🙂