Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna20133

Narodziny dziecka- WRZESIEŃ 2013.

Polecane posty

Gość Zuzanna20133

Wpisujcie się. Ja podejrzewam u siebie ciążę ale na test jeszcze za wcześnie

u mnie bolał mnie biust a przd okresem nigdy mnie nie bolał. Potem niebieskie widoczne żyłki na biuście i w okolicach. Dwa tygodnie potem okazało się że nie dostałam okresu a test wyszedł pozytywny.

Gość Zuzanna20133
jagoda idz z dziecmi się tak pośmiej zamiast tu jape cieszyc cały dzień. widac ze jestes uzależniona kobieto

Gość i od razu musisz tym
swoim podejrzeniem się z nami podzielić? Najpierw się upewnij a potem się podniecaj na forum.

Gość hmmmm hmmm hm
skąd autorka wie że jagoda jest tu od rana? Czyżbyś sama tu przesiadywała a komuś wypominasz? Sama jesteś uzależniona i do tego w urojonej ciąży łahahaah

Gość Już wrzesień
???

Gość ona winna czy niewinna
Ja w grudniu zeszlego roku, dokladnie 10 robilam test, wyszedl negatywny..13 grud.powinnam miec okres, ale nie moglam sie doczekac wiec zrobilam test 3 dni przed okresem;)potem 15 lecialam do pl wiec uznalam ze moze przez zmiane klimatu mi sie spoznia, caly czas bolal mnie brzuch jak na okres i piersi, mialam straszna ochote na sex, raz mnie mdlilo przy jedzeniu ale mysli o ciazy wtedy oddalilam, pamietam ze 29 grudnia postanowilam znowu zrobic test(zrobilam az 3) wszystkie pozytywne;D urodzilam 5 wrzesnia tego roku slicznego synka;)