Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoGlupiaDziewczynaaa

Kurde chyba dalam ostro doopy przedwczoraj..

Polecane posty

Zyc mi sie odechciewa:( Zaczne od tego ze spotykam(spotykalam?) sie z chlopakiem od 2 miesiecy. On strasznie zabiegal o mnie na poczatku. Nie bede ukrywala, ze jestem ladna i mam duze powodzenie u chlopakow. On jest ladny jednak moglabym miec i lepszego z wygladu (nie o to chodzi, nie chcialabym nawet lepszego bo jego kocham) jednak przedwczoraj poklocilismy sie. Poszlo o glupote, on jest bogaty (nie wiedzialam tego na poczatku znajomosci, przez dluugi czas bardzo dobrze to ukrywal i tak naprawde dowiedzialam sie niedawno) no i czesto ma jakies wypady spontaniczne. Od 2 tygodni mowil mi ze wyskakuje w weekend na jakis tor wyscigowy do niemiec z kolegami. Pare dni temu dowiedzialam sie, ze moja siostra organizuje impreze i powiedzialam mu aby przelozyl wyjazd bo chce zeby poszedl tam ze mna. On powiedzial ze nie da rady, ze wiedzialam o tym itd. Wtedy wkurzylam sie (mialam naprawde zly dzien) i mnie ponoslo, powiedzialam zeby uwazal, ze moge miec przystojniejszego od niego i ze jest niezlym szczesciarzem majac mnie. On zdebial, przez 20 sekund nie wiedzial zupelnie co powiedziec az wkoncu powiedzial ze ZRYWA ze mna i zebym poszla i sobie wyrwala przystojniaka takiego jakiego chce. Od 2 dni nie odzywa sie, ja probuje sie z nim skontaktowac, wyslalam smsy, przeprosilam go jednak on dalej nic. Wiem, idiotka ze mnie ale przysiegam ze nie mialam tego na mysli!! bylam wkurzona, mialam bardzo zly dzien, kiepsko poszedl mi egzamin, dostalam mandat w metrze no poprostu wszystko pod gorke:(

Gość skoro to powiedzialas
to znaczy ze dokladnie to mialas wtedy na mysli... jestes pusta i tepa i plac teraz za to cene. to sie nazywa, dziecko, konsekwencja :P

nie jestem!! mowie ze naprawde mialam zly dzien i w zyciu nie powiedzialabym czegos takiego! jest mi bardzo przykro :( placze caly dzien, tak bardzo mi go brakuje teraz:(

W sumie jesteście siebie warci :P A on rozpieszczony kasiasty paniczyk nie potrafił przeboleć dla ciebie tej wielkiej obrazy? Owszem, nie byłaś bez winy, ale jego zachowanie było raczej nieadekwatne do problemu

Ja bym go olała, po takich przeprosinach itp- co masz jeszcze zrobić, do stóp jaśnie panu paść? Żałosne.

Przykro mu sie musialo zrobic jednak ja nie chcialam tego powiedziec:(

Gość LOoolololol
7snack tak jeszcze mow ze to chlopaka wina. Kobita zaczyna jazdy na niego i jeszcze on jest winien tego wszystkiego. z a l o s n e

Gość skoro to powiedzialas
nie pierrdol glupot, ktos cie pistoletem zmusil do powiedzenia tego? zachowalas sie jak kretynka i tyle :O miss swiata sie znalazla, mysli, z ebedzie ustawiac kazdego szantazujac tym, ze ze poszuka sobie innego -przystojniejszego :O facet ci powiedzial jakie ma plany, a ty w tak glupi sposob chcialas go zmusic by je zmienil, nie proszac tylko grazac! to powiedzial ci to co kazdy normalny znajacy swoja wartosc czlowiek by pomyslal: idz soebi znajkdz tego przystojniejszego a jemu daj spokoj, po co mu wiazac sie z idiotka jest? :O

Gość LOoolololol
tepak to cie zrobil

A ciebie wysrał, pomylił z gównem i spuścił w kiblu, dlatego teraz jesteś takim niedojebem.

Gość odebrane nadzieje
skoncz z tymi zalosnymi smsami i przepraszaniem - dzieki temu on wie ze ma cie w garsci i traci do ciebie szacunek, bo najwidocznie nie musi juz o ciebie zabiegac. faceci nie lubia miec w garsci. skoncz z kontaktowaniem sie z nim, a za jakis czas sam przylezie skruszony, zaufaj mi.

Gość TOBIE jest przykro????
przykro to by ci bylo gdyby on mial zly dzien i powiedzial ci: 'uwazaj sobie, moge znalezc i bogatsza i ladniejsza' (skoro ma tyle kasy to sie i prawdziwe pieknosci lase na kase znajda) :P moze to cie nauczy MYSLEC przed powiedzeniem, bo jak narazie to dalas pokaz slownikowego debilizmu :O

Gość LOoolololol
spuscil to sie sasiad na twoja mamuske

Przeciez wiem, ze zle zrobilam:( napisalam smsa, zadzwonilam i nic. Najlepiej chcialabym go zobaczyc bo wtedy jest wielka szansa ze zmieknie. jedynym wyjsciem jest poproszenie wspolnych znajomych o pomoc

Gość odebrane nadzieje
mloda kobieto, faceci nie znosza desperatek. proszenie o pomoc znajomych albo proszenie go o spotkanie choc nie odpisuje na smsy to juz szczyt desperacji, z ktorej on wyciagnie 1 wniosek: ze nie cenisz samej siebie, a skoro nie cenisz siebie, to on ciebie tym bardziej. dalas juz mu znac, dzwonilas, pisalas sms, jak

Gość odebrane nadzieje
mloda kobieto, faceci nie znosza desperatek. proszenie o pomoc znajomych albo proszenie go o spotkanie choc nie odpisuje na smsy to juz szczyt desperacji, z ktorej on wyciagnie 1 wniosek: ze nie cenisz samej siebie, a skoro nie cenisz siebie, to on ciebie tym bardziej. dalas juz mu znac, dzwonilas, pisalas sms, jak zmieknie albo mu przejdzie to odpisze, jak nie to nie. naprawde chcesz na sile wracac do faceta, ktory bedzie cie mial za desperatke, ktorej mozna wejsc na glowe? nie wiem czemu te dzisiejsze mlode dziewczyny zachowuja sie jak banda desperatek... :/ tak jak sie zachowujecie takich bedziecie miec facetow.