Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojaledyniadymi

DJ wrocław poszukiwany

Polecane posty

Gość ojojojaledyniadymi

Poszukuje jakiegoś Dj'a na eleganckie wesele, zero biesiadnych dennych piosenenk, raczej covery, muzyka latynoska i stare hity (lata 60-80) Bardzo chce uniknąć wiejskiego prostactwa, durnych przyśpiewek, i żenujących żartów. Czy ktos mogłby kogoś polecić? :D

Gość ojojojaledyniadymi
up

Jedyny zespół, który przychodzi mi do głowy to http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Na-Oslep-Najlepsza-Muzyka-na-Twoje-Wesele.html Wszystko w ramach ustaleń, jeśli zastrzeżesz sobie, aby nie było żadnych prostackich przyspiewek - spokojnie o to zadbają;) Wokalistki mają dobre głosy, to nie żadne nastoletnie podfruwajki z aspiracjami na pseudogwiazdy disco polo;) Bawiłam się na jednym weselu z ich udziałem, było to wesele przyjaciółki, wiem, że była zadowolona.

Gość ojojojaledyniadymi
no tak tylko ja nie chce zespołu , tylko dj'a. kwestia kosztów, chyba ze tylko mi się wydaje że zespół jest droższy. Poczatkowo miał być cichy ślub, teraz rozrasta się do wielkeigo weselicha, myśle że zepół to juz lekka przesada. A pozatm trzeba ich też wykarmić :P ale dziękuję bardzo za info :)

nie ma sprawy;) A co do dj'a. Mam nadzieję, że znajdziesz coś na poziomie. Wszyscy dj z jakimi mialam stycznośc to dno dużo głębsze niż niejeden zespół:/ Hmmm... bo tak jeszcze myślę. Raz byłam na weselu wuja (drugi ślub, więc bez klasycznej pompy) Oni zrezygnowali z zespołu, czy dj'a. Sami zgromadzili wszystkie nagrania jakie chcieli tego dnia usłyszeć, o to samo poprosili bliskich znajomych. Muzykę na przyjęciu puszczano z odtwarzacza, do tego dobre nagłośnienie. Prawdę mówiąc zaskakująco dobrze to wypadlo:) Każdy w dowolnej chwili mógł poprosić o zmianę muzyki:)

Polecam DJ masti gral u mnie i bylo swietnie. jego stronka: www.masti.beepworld.pl

Gość hania378
my jesteśmy z okolic Wrocławia i mieliśmy DJa Waka (z Wrocławia jest) i mogę szczerze go polecić, tylko musisz wziąć pod uwagę że terminy ma zajęte na 1,5 roku nawet 2 lata do przodu. w okresie naszego wesela mieliśmy mały maraton weselny - jakieś 5wesel w 3-4 miesiące i tylko my zdecydowaliśmy się na dj'a. wczoraj mieliśmy 4 rocznice ślubu a znajomi i rodzina do tej pory często wspominają ze nigdzie się tak nie wybawili jak u nas. zarówno starsi jak i młodzież super się bawiła całą noc, a nawet dwie bo jeszcze przez poprawiny.