Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrylindor

Facet-gej-a moze poprostu cipka?

Polecane posty

Gość cherrylindor

Dlaczego tak jest ze: ugania sie za Toba multum facetów. Ty poznajesz jednego ogarnietego i porządnego faceta on nie wykazuje zadnej inicjatywy, nie pokazuj tego ze mu sie podobasz a moz sie sie nie podobasz, robi podchody jakies mile słowka odprowadza Cie do domu a poźniej milczy i traktuje CIe jak kolezanke, co to jest za facet, czy moze ty nie jestes wystarczajaco pociagajaca, na takiego faceta nic nie działą zadne flirty zadne gierki nic, a moze on jest gejem?

Gość rghjk
Facet może po prostu nie chce się wiązać co w cale nie znaczy, że nie lubi poflirtować itp. Cóż dziś bardzo mało porządnych fajnych kobiet więc może z tego powodu sobie odpuścił albo jesteś dla niego koleżanką nie zdziwiłbym się gdyby w przeszłości jakaś suka go zraniła/ zdradziła itp. dziś to norma u kobiet.

Gość cherrylindor
Taak, szanuje sie. A on stwierdzil ze nigdy dziewczyny nie mial nigdy sie nie zakochał, jak do tej pory odrzucałam kazdego faceta nie bylam zainteresowana zadnym, a tu sie trafil taki i nic, zero zainteresowania...

Gość tc2000
Znam, takiego jednego,pracujemy razem Koleś mojego wzrostu, przystojny,posiadacz najpiękniejszych oczu jakie widziałam Ale zero inicjatywy z jego strony, wiele razy próbowałam z nim pogadać,ale koleś jest jak z innej planety To jak na mnie patrzy strasznie mnie dobija,nie sposób mu się oprzeć,jest niesamowicie seksowny!!!! Mam na niego taką ochotę,chłopak jest sam,nie ma nikogo Wiem że się mu podobam,nie jest gejem,ale na litość boską dlaczego on do mnie nie zagładą!??! Jego znajomi z pracy powiedzieli mi ostatnio że on się boi kobiet,i że ja nie jestem pierwsza i ostatnia która starała się o jego względy pomocy

Gość jhgt
Kobiety! tak skichałyście sprawę, że dziś sami podrywacze do was chcą zagadywać.

Gość cherrylindor
Dokładnie tak, boja sie, cholera. Zrobilabym ten pierwszy krok obdarowała najsłodszym i najbardziej namietnym buziakiem na jakiego mnie stac, ale co ja pioradze skoro moge sie zbłaxnic i sie okaze ze sorry ale nie wiedzialem ze tak wyjdzie spotykałem sie na zasadzie kolega kolezanka.

Gość cherrylindor
A moze to was tylko jedno interesuje, zeby miec kobiet na peczki bo co tam fajne sa maja ccki i mozna sobie popatrzec?

Gość 79898
Ale nie chcecie/ macie nic co pokazać nic poza tymi cyckami to co faceci mają w Was zobaczyć?