Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Defecation.co.uk

Urząd defekacyjny w UK. gdzie zgłosić

Polecane posty

Gość Defecation.co.uk

Szanowni państwo mam problem gdyż zdefekowałem za dużą kupę w UK i czy zgłosić to do defecation office. czy dostane za to jakąś karę np. zakaz korzystania z publicznych toalet w UK.

Gość Tazz
Slyszalem ze w Anglii jest to karalne. Pacjent jest poddany lewatywie przez kolejne kilka tygodni, a dodatkowo dostaje wieksze wiadro na odchody. Jednak jesli chcesz jeszcze o cos zapytac wyslij im maila: Big_shit@stinks.co.uk

Gość Defecation.co.uk
A jakie kary przewidywane są za sraczkę w publicznej toalecie, oraz nieumycie rąk po wyjściu z szaletu w UK. a możesz powiedzieć czy są jakieś kary pieniężne za to .

Gość Tazz
Raz jak mialem atak przewleklej sraczki w pocaigu to konduktor policzyl mi podwojnie za bilet plus dodatkowe kg za nadbagaz bo prawie sie ulalo z klozetu. czasem mozna spotakc sie z tym iz straz miejska sprawdza natezenie dzwieku w domach i jesli masz glosne gazy bedziesz musial zaplacic za dodatkowe wygluszenie, tudziez kupic filtr fekacyjny.

Gość farCiarzz
Na mnie doniosl zawistny sasiad bo podobno sie dusil smrodem moich fekaliow, przyznam ze czesto lubie nawpierdalac sie jablek, zapic maslanka i zagryzc ogorem kiszonym potem tak mi dupe rozywa ze poezja, ale zeby odrazu donosy skladac??? cham i prostak! w odwecie zrobilem mu wystawe moich gowien pod oknem, sam bylem pod wrazeniem jak sie pieknie prezentowaly..coz moze zostane prekursorem rzezby fekalnianej...

Gość Defecation.co.uk
Dziękuje za wypowiedzi a myślicie że departament fekaliów może sie doczepić tego że głośno robie kupę po godzinie 23.

Gość Tazz
Jesli mieszkasz w obszarze zurbanizowanym to tak. Na wsi nie ma problemow weterynarzowi naklamiesz, ze jalowka ma pierdzzenie bo byczek zaatakowal w anal.

Gość farCiarzz
a co macie do powiedzenia na temat obsranego papieru? czy np jak sie zesram na zadko w lesie lub parku i wytre papierem to moge go zostawic w krzakach czy mnie straz miejska zmandatuje? moj znajomy gej czesto robi sobie lewatywy w okolicznym parku zanim da sie buchnac w kakao i mowi ze podobno sa specjalne kosze na obesrany papier....pomozcie rodacy bo ja nowy w tym kraju

Gość Tazz
Ja zawsze sram na grzadke albo na kore przy drzewach to nawet nikt nie zauwazy a papier do kieszeni obeschnie i mozna znowy uzyc. Wiesz recykling;]

Gość farCiarzz
gienialne! ze tez o tym wczesniej nie pomyslaem...zaraz zrobie zrzut z mego mieszkania na korony drzew! akurat najadlem sie pomaranczy i popilem zsiadlym mlekiem wiec bedzie piekny rozbryzg! a myslisz ze ten obesrany papier moge podsuszyc na grzejniku? czy lepiej suszarka?