Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt ciassssssssssssna

kłopot dla mnie

Polecane posty

jestem mezatka i małe dziecko po CC. problem taki, że chyba mam zbyt wąskie wejście, bo po każdym stosunku czy kocham sie czesciej czy rzadziej to robi mi sie bolaca ranka po stosunku tam na dole pochwy nie wiem jak to miejsce sie fachowo odbywa. tak jakby sie miescil. Nie wiem co z tym zrobić. Mąż zbyt szybko dochodzi, bo jestem ciasna, mnie w to wkurwia!

nazywa a nie odbywa i nie mieści się. byków narobiłam ale to jest mocno krępująca sprawa ;(

Gość janooooooosik
szczęściaż z męża tylko Ty masz troszkę gorzej... jak długo on daje radę? 10-15 min? może dłuższa gra wstępna dla CIebie?

jak dłużej się nie kochamy, bo czasami jak wyjeżdżam, bo jest napalony nawet krócej ale tak koło 10 -15 nie dłużej. :( Tracę ochotę na seks, bo nie zdążę się czasem podniecić ale jak jest gra wstępna to jest super ale niestety to rzadkość :(.

troszkę trotylu i otwór powiększy :D Skąd ? - Macierewicz ma pod dostatkiem ;) spytajcie pyskatego wielkoluda , jego prezesa :D :D

Gość janooooooosik
bez gry wstępnej? masakra... wiec jak zwierzęta mechanicznie byle sie zaspokoić?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja mam 30 lat. Ja lubie grę wstępne to on nie lubi. w sumie to mam go juz dosyc :P nie chce mu sie jest egoista.

Gość gcxcxccgvv
ja rodzilam sn i mam tak samo:/ po kazdym seksie smaryje to miejsce clotrimazolem i troche pomaga,az mi sie seksu odechciewa:/

Gość janooooooosik
Ja uwielbiam dłuuuuuuuuuga grę wstępną... przeciągam jak maksymalnie się da... wtedy kobieta już sama nie może wytrzymać a każdy dotyk zbliża ją do rozkoszy i wręcz prosi żeby wejść do niej i dokończyć dzieła :) wtedy ma też gwarantowany wielokrotny orgazm... najwięcej 4 razy podczas jednego zbliżenia udało się... ciekaw jestem jaki jest możliwy rekord

Gość janooooooosik
Ja uwielbiam dłuuuuuuuuuga grę wstępną... przeciągam jak maksymalnie się da... wtedy kobieta już sama nie może wytrzymać a każdy dotyk zbliża ją do rozkoszy i wręcz prosi żeby wejść do niej i dokończyć dzieła :) wtedy ma też gwarantowany wielokrotny orgazm... najwięcej 4 razy podczas jednego zbliżenia udało się... ciekaw jestem jaki jest możliwy rekord

Gość kropka w kropkę
Jak na moje to Ty nie jesteś za ciasna tylko nieprzygotowana. wiadomo, że jak facet nie rozgrzeje kobiety to seks nie jest przyjemny- musisz być przecież mokra, odprężona i chętna. Jak jedziecie bez wstępu to nie dziwota, że boli. Tym bardziej, że jak piszesz, po grze wstępnej jest o niebo lepiej

Gość janoooosiku rekordu
to Ty nie pobiłeś ale sposób masz dobry przebiegły jesteś