Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirna2222

8 miesiąc mam już dość

Polecane posty

Gość mirna2222

Jestem w 8 mcu i mam już dosyć. Nie cieszy mnie dziecko, nie czuję sie w stanie błogosławionym. Chciałabym już być rok po porodzie, gdzie dziecko już kontaktuje i nie ma kolek. Nie czuję instynktu do swojego dziecka. Czy jestem normalna???

Gość rok po
porodzie to bedziesz spowrotem chciala być w tym 8msc - gwarantuje :P

Gość Ja Ja Ja
Jak przyjdzie dzidzi to zmieni sie twoje nastawienie jesli bedzie ci mial kto pomoc

Gość a może może.......
Pod koniec ciązy miałam taki rozstrój emocjonalny, że szok. Dosłownie płakałam w głos :) Czułam, że mam dośc, że wszystko mnie przerasta. Przeszło. :) Moje dziecko ma pół roku a ja już myślę o kolejnej ciąży. :)

Gość a może może.......
P.S. Moje dziecko nie miało kolek ;)

Gość mirna2222
Mam nadzieję, bo póki co to nic. Tzn. staram się czynić odpowiedzialnie (nie pić itp), ale irytuje mnie ten bobas. Jakby to nie było dziecko, tylko jakiś tam obowiązek, który trzeba po prostu spełnić. Nie tak to sobie wyobrażałam, myślałam że będę z tych lasek, co to się gładzą po brzuchu i mówią do niego. Ja jednak tak nie potrafię, mimo że dziecko było chciane.

Gość wy mi powiecie
a Ja bym wszystko oddala żeby u mnie już był 8 miesiąc a nie 18tc i nie martwić się codziennie czy wszystko jest ok:(

Gość mirna2222
W 18 tc też się martwiłam, niepotrzebnie. A teraz od paru tygodni mam jakiegoś doła...

Gość przyszlamamazde
tez jestem w 18 tyg i tez bym wiele dala zeby bylo to juz 8 miesiac. Ogolnie staralismy sie o malenstwo 2 lata, codziennie siedze i czytam fora dla kobiet w ciazy ... ogladam filmiki na YT. Do kolezanki w 18 tyg. ile przytylas jesli mozna wiedziec?

Gość blu1551
Autorko posta masz nie równo pod sufitem i chyba ci się w dupie poprzewracało . Wiesz ile dziewczyn chciało by być w ciąży na twoim miejscu. Nie doceniasz tego co masz. Jesteś żenująca.

Gość genoweffka28
Droga moja, dziecko to nie tylko lalka "którą wypada mieć". Dziecko to obowiązek na CAŁE ŻYCIE. Wychowanie dziecka łatwo jest spierniczyć. Ty pewnie tylko kierujesz się zwierzęcym instynktem do rozmnażania się, do rodzenia "sweetaśnego dzieciaczka", tak?

Gość wy mi powiecie
przytyłam 2 kg:) my również 2 lata się staraliśmy:( a boli Cię niekiedY tak po środku podbrzusza? Jutro tutaj zajrze:-)