Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRoSS1989

23-letni prawiczek - zjawisko częste czy porażka?

Polecane posty

Gość BRoSS1989

Nie będę się rozpisywał. Sytuacja wygląda następująco - nie miałem okazji spotkać dziewczyny, z którą chciałbym to zrobić. Jedynie takie, które mnie nie interesowały. Teraz nigdzie nie mam styczności z dziewczynami ze względu na to, gdzie się uczę oraz jak spędzam czas wolny i w odniesieniu do rówieśników gorzej się czuję. Prawidłowe jest (i taka jest kolej rzeczy), że chłopak w młodym wieku nabiera pewności siebie przy dziewczynie i cieszy się życiem. Nie chciałem się żalić tylko zapytać - czy jest to normalne i nie podniecać się tym "wielkim" problemem, czy powinienem starać się wnieść jakieś zmiany w swoje życie, kogoś szukać, poznawać więcej ludzi, chodzić na imprezy? Wolałbym nie wracać na to forum z podobnym tematem za kilka lat. :)

Gość Wiktor Wektor
Jeszcze nie ale klamka już się nad Tobą zapada

Gość Gacie po przejsciach
Dam Ci rade: Idz na dziwki. Wydasz 50 zl i po problemie. :classic_cool:

Gość Wiktor Wektor
Za 50 zł żadna nie da. Loda chyba tylko

Gość BRoSS1989
Nie chodzi o sam seks. Byle jaką dziewczynę mogę znaleźć. Ale czy warto tak czekać na tą właściwą? Mogę żałować albo i nie..

To w takim razie powiedz dziwce, ze dajesz jej dyche za minute. Za pierwszym razem i tak nie pociagniesz dluzej jak 5 minut :D :classic_cool:

Gość znam 30letniego
prawiczka

Gość
a ty sedes już byłeś, że wiesz? :D

Gość Kolorowy slonecznik
To nie jest porazka. Wazne ze sie przyznajesz do tego a nie to co moj chlopak wlasciwie teraz byly. 10 tys wersji podawal i tak mu nie wierze debilowi

Gość Kolorowy slonecznik
powiem ci jedno tracac prawictwo z byle jaka pozniej sie sam bawisz innymi kobietami i to jest okrutne.

Gość Kolorowy slonecznik
ja niedoczekalam wlasciwego bo bylam mloda i glupia. mysle ze to twoj czas ;P

Zaba: Nie pamietasz jak popuscilas mi szpary na ubieglorocznych dozynkach? :classic_cool:

Gość ona 90
moim zdaniem twoje podejscie jest jak najbardziej w porzadku - ja mam identyczne, mam 24 lata i nie chcialabym kochac sie dla zabawy,ale z prawdziwego uczucia, z osoba ktorej na mnie zalezy i ktora dla mnie jest najwazniejsza..tak juz mam

Gość BRoSS1989
Tu się poważnie nie pogada widzę. :D Można sobie czekać tak do 30stki albo i dłużej.

Gość
nic a nic nie pamiętam. musiał być malutki, że nawet nie odczułam :classic_cool:

Gość BRoSS1989
ona 90, nie brakuje Ci nikogo? Nie boisz się, że będziesz jeszcze długo sama? Nie życzę Ci tego oczywiście.

Gość ona 90
mam chlopaka, znamy sie kilka miesiecy ,ale jeszcze sie nie kochalismy,wiem ze on bardzo chce,ale ja czuje ze nie jestem jeszcze gotowa.. powiedzial ze rozumie i narazie sa tylko pieszczoty

Gość BRoSS1989
A chłopak już doświadczony pewnie? : )

Gość ona 90
taak tym bardziej mnie to przeraza; ) ja zero doswiadczenia , prawde mowiac chce go jeszcze lepiej poznac, sprawdzic czy naprawde mu na mnie zalezy :)

Gość Ja czekałem długo
i żałuje bo i tak straciłem prawictwo z panną której nie kochałem do tego na pierwszej randce, bierz każdą okazje rada 29 latka :), tylko pamiętaj jak raz wejdziesz do tej gry to już nie przestaniesz :D.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem kobietą, która uwielbia seksik jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://www.sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)