Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kajaaa__

Ile przetrzymać faceta przed seksem?:D Już mi samej ciężko.;)

Polecane posty

Wiadomo, że trzeba zachować jakieś zasady tak żeby mężczyzna szanował kobietę :) jestem ciekawa moi kochani waszej opinii ta taki temat: mam chłopaka 4 miesiące czyli nie za długo, mam 20 lat a on 25 jestem jeszcze dziewicą choć miałam wiele okazji, jeden nawet roczny związek lecz nie chciałam jakoś tak nie byłam gotowa - mój obecny partner jest moim ideałem - mentalnie i fizycznie :) Dokładnie taki jak chciałam, mój "wymarzony książę z bajki.":) I wczoraj u mnie nocował, kąpaliśmy się razem, bardzo podoba mi się jego ciało i w ogóle. Doszło do pieszczot jednak seksu nie było. Jego serducho biło chyba jeszcze szybciej niż moje :) Spaliśmy sobie nago przytuleni. Jutro będzie nocował znów, dziś długo pracuje. Zauważyłem, że to zbliżenie dobrze wpłynęło na nasz związek, że jest lepiej jakoś tak czulej :) Myślicie, że to już pora?? Że już tak jakby mnie... hmmmmm... zdobył? Fajnie, że forum jest anonimowe i można napisać o czymś bardziej intymnym, zasięgnąć porady:). Podoba mi się. Ale czekam na Wasze rady i opinie kochane kobietki :>

Gość klsjdksdj
jest dobrze :) idźcie na całośc i bawicie się dobrze...

Gość pewnie, że tak ile będziesz
czekac skoro już wiesz, że to twn :L):)

Gość pewnie, że tak ile będziesz
powodzenia kaja!

Gość czasem myślę...;)
Jeżeli jesteś gotowa i czujesz, że to ten... to czemu by nie? Staż już pewien macie, nie jesteś nastolatką w trakcie burzy hormonalnej (acz pewnie wsio się w Tobie już burzy i gotuje przy nim;D)... Najważniejsze, żeby to była świadoma, przemyślana decyzja :).

Gość cipka 18
a dużego ma kutasa ?

Gość hola hola...
jesli Cie nie chciał przeleciec ten nocy, tzn ze mu zalezy :) zrób jak uważasz, a nie co tu inni każą :).

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq
pewnie, ile będziesz czekała jeśli czujesz chemię...:)

Gość km,vcfgg
czym ty sie przejmujesz :D chamstwo na tym forum było, jest i będzie. prawiczki wyzywają od kurew, małolaty siedzą na kafe bo lekcje już zrobione a na spanie jeszcze dla nich za wcześnie. tu ci nikt nie powie czy juz pora. wy musicie to czuć. ja od 3 lat nie jestem dziewicą (a jestem o rok od ciebie młodsza) i zawsze podczas zblizeń z nowym partnerem, podczas prób zbliżeń- źle się wyraziłam- to się czuje. będziesz wiedziała kiedy to się stanie;) myślę, ze jutro spokojnie możesz sprobować czy będziesz na to gotowa. powodzenia- tylko ze to boli :p

Gość Tlumoki
Czy widzicie ze to prowo- wyraznie napisane ZAUWAŻYŁEM :D

Gość Tazz
Kaja to nie jest najlepsze miejsce aby pytac:) Jestescie 4 miesiace razem mysle ze juz pora. JEsli jestes jeszcze dziewica to czas otworzyc te wrota:) bo sporo nauki przed toba, ale tej przyjemnej:) DObrej zabawy!

Gość wiesz, że ja mam podobnie
znamy się pół roku ja 21 lat on 26 lat, też jestem dziewicą i chyba też czuję, ze to już ;) do tej pory (może to śmieszne) bałam się seksu, mialam obawy a teraz mi to minęło :) przy nim czuję się bezpiecznie

Gość panowie co tak nazywają
Facet weź wypierdalaj kretynie i prawiku, nikt cie tu nie chce :o potrafisz tylko wyzywać i być chamski

Faktycznie popełniłam błąd. Gdyby miało być to prowo nie uważasz, że temat pod prowo nie za bardzo?:D Może jeszcze Mayor of London?:C

No właśnie tylko mam nadzieję, że on potraktuje to jako "prezent" że tak szybko bo jest najważniejszy... a nie że za szybko bo ja jestem łatwa

Gość Tlumoki
Jak dla mnie temat jak najbardziej pod prowo. Beznadziejny!!!

Gość Cztery miesiące
pół roku hahahahaha kurde skąd się takie mameje biorą, ja czekam max do 2-3 randki, ale najczęściej to i na pierwszej :D. Ale hiv nie mam :) jak narazie.