Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulek959595

Czy jestem za ciasna ?

Polecane posty

Gość Anulek959595

Hej dziewczyny ! Ostatnio w klubie poznałam pewnego chłopaka, byłam pijana, on chyba też, na parkiecie całowaliśmy się oraz bardzo ostro tańczyliśmy, byłam cała mokra. Jednak między piosenkami chłopak wziął mnie za rękę i powiedział, chodź za mną. Wyszliśmy z klubu i poszliśmy do jego mieszkania. Niesamowicie mnie kręcił, lecz jestem (byłam ) dziewicą. Niestety jak sytuacja zaczęła nabierać pikanterii ja zaczęłam się bardzo stresować. Rozebrał się jako pierwszy i ku moim oczom ukazał się jego penis, na oko miał około 10 cm. Założył prezerwatywę i chciał we mnie wejść, ale niestety nie mógł. Czy to wina stresu, czy może jestem zbyt ciasna i powinnam skonsultować się z ginekologiem. Pozdrawiam, Ania

Gość no jesli...
...mial 10cm i nie mogl wejsc to musisz byc strasznie ciasna 10cm to malo

Gość Marionetkasdasasd
10 cm to nie jest tak mało, mój chłopak ma 8.5 cm. Kiedyś byłam z chłopakiem który miał 11 cm i przy głebszej penetracji mnie bolało. Dlatego nie dziwie Ci się. Ciebie bolało ? Grunt to dobre nawilżenie, może zastosuj jakieś lubrykanty ?

Gość no jesli...
ja rozumiem ale ogolnie 10 to malo ja mam srednia nasza 15cm a i tak chcialbym jeszcze pare cm

Gość orson
Powiem tyle że jestes łatwa. Koleś pewnie na każdej imprezie wyrywa inną laske i grzmoci w swoim mieszkaniu. Moja znajoma tez poznała takiego i tak bardzo ją kręcił że zrobiła to bez gumy łapiąc przy tym grzybicę i nie wiadomo co jeszcze, pozniej jej powiedział że miał juz sporo panienek bo ma dobra gadkę

Gość pamkracy
Jesteś zwykła dziwna skoro poszlas z przypadkowym gościem masakra