Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgwgjhmgwgwg

Zawodówka czy liceum dla dorosłych - ogólniak

Polecane posty

Gość Mgwgjhmgwgwg

Zapisałem się do ogólniaka dla dorosłych, nie wyszlo mi w szkole państwowej, nie ważne mam 17lat idę od lutego do szkoły dla dorosłych ale pomyślałem że może od września do zawodówki, zdobyć jakiś fach, zawsze łatwiej z praca? Co o tym mysliie moje Drogie ?? Co lepsze liczę na Wasze mądre slowo

Gość Mgwgjhmgwgwg
A możesz polecić jakiś zawód. Mam już swój ale nie zaszkodzi zorientować się

Gość Mgwgjhmgwgwg
Czemu nie jak wyżej chce się zorientować. Chce robić wszystko byleby mi płacili :O jak się idzie do zety to tylko po to by się opłaciło...

Gość Mgwgjhmgwgwg
Nie mam predyspozycji, gdyby ktokolwiek je miał nie musiałby chodzić do Szkoły

Gość Upupupup.
Up up

Gość eweluuunaa
Nawet nie wiem czy jestes chłopakiem czy pisze to dziewczyna ? Jeżeli chcesz szybko podjąc prace to zawodówka, ponieważ po LO i tak raczej brak konkretnego zawodu zmusza ludzi do zrobienia go w szkole policealnej o konkretnym kierunku. Trzeba lubic to co się robi, ja np nie wyobrażam sobie siedziec w papierach ... :o

Gość Upupupup.
Chłopak. Ale jak do zety to od nowego roku, szkole skończę w wieku 21lat trochę wstyd zm taki stary i do szkoły średniej jeszcze łazi :O

Gość jakas prace zanjdziesz po tym
ja bym poszla do lo bo w ogole zaw to wstyd...

Gość gtfhfghfgh
idź do zawodówki.. jak nie znajdziesz ut dobrej pracy to przynajmniej za granicę wyjedziesz.. skąd my may wiedzieć jaki ty masz zawód robić??

Gość gość
no liceum jest spoko, ale czy ma konkurować z zawodówką to nie wiem... ja chodzilam tu www.cku1.edu.pl i warto bylo, bo rozwinelam sie troche bardziej ogolnie i podobalo mi sie w tej szkole:) naprawde chcialabym przezyc to jeszcze raz, moze kiedys wybiore sie na studia

Gość gość
po LO jesteś na rynku pracy śmieciem po zecie masz fach i dużo łatwiej o pracę ale nie są to jakieś super roboty

Gość gość
moj znajomy teraz zapisał sie do liceum dla dorosłych (tu www.cku1.edu.pl ) i musze powiedziec, ze nie zalowal w ogole, a teraz idzie na studia i bedzie sie uczyl tego czego chce