Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannn'

Jestem bardzo przystojny a dostaje kosze

Polecane posty

Gość mannn'

i to nawet od szarych myszek. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Później jak chce się umówić na drugą randkę to albo nie odbierają telefonów albo robią mi złudne nadzieje. To są laski z internetu. Nie wmówiłem sobie że jestem przystojny bo widzę jakie mam powodzenie u tych ładnych w realu ale nie mam śmiałości żeby do nich zagadać. A z internetu nic nie wychodzi. Dlaczego tak jest?

Gość he he heeeeee....
pewnie jestes po prostu plytki

Gość ja też jestem ciacho
pojebało te laski czy co ?! Nawet nie wiedzą ile lasek chciało by być na ich miejscu !

Gość wwrrcc
Bo dziewczynom sprawia przyjemnosc dawanie koszy. W ten sposob sie dowartosciowuja. Same nie wiedza czego chca w wiekszosci. A pewnie trafiasz na takie, ktore nikogo nie szukaja. Ja mam taki problem, ze podobam sie tylko takim dziewuchom, ktore mnie zupelnie nie interesuja.

Ja mam taki problem, ze podobam sie tylko takim dziewuchom, ktore mnie zupelnie nie interesuja. Czyli jakie jeśli można wiedzieć ?

Gość wwrrcc
Imprezowiczki zazwyczaj i z wygladu nie takie jakbym chcial po prostu. Moze za duzo wymagam...

Gość mannn'
No właśnie ja tak samo mam. Te co mnie nie interesują to są zainteresowane i w dodatku bardzo nachalne co mnie jeszcze bardziej od nich odrzuca. Tak własnie myślę. Bo jak patrze po sobie i na te dziewczyny które w realu walczyły o moją uwagę to były dużo ładniejsze. Nie chce być nie skromny ale mam powodzenie nawet u tych takich 10/10 "hot baby". A tu w necie taki zonk. I to one mają wymagania z kosmosu. To dziwne.

Znam paru przystojnych facetów, ale żaden by tak o sobie nie powiedział. Tzn. zapewne zdają sobie sprawę ze swojego wyglądu, jednak wygłaszanie takiego tekstu, tak na poważnie, i pretensje, że z tego powodu nie wychodzi ci z dziewczynami świadczy o tobie nie najlepiej. ­­­ Skupiasz się tylko na swojej powierzchowności, nie szukając przyczyny głębiej. W tobie. Wygląd to nie wszystko. Może jesteś nudny, głupi - po prostu byle jaki... O ile kobieta jest w stanie nadrobić wyglądem niedobór intelektu (bo lepiej, aby była głupsza :o ) tak facet może być przeciętny, ale musi mieć więcej oleju w głowie. Bozia Cię jednak pokarała, bo odebrała coś ciemniejszego: ROZUM.

imprezowiczki sa pojebane zazwyczaj niestety

Gość wwrrcc
W necie szczegolnie sa takie niedostepne. Do takich nie warto uderzac. Na takiej fotce, czy innym portalu sa tylko po to, zeby sie podbudowac. Olać...

a krakowianki po prostu brzydkie :D

Gość wwrrcc
Ja mam czesto wrazenie, ze dziewczyna nawet jest zainteresowana, ale na sile stara sie pokazac, ze jest inaczej. Po co to wszystko...

Gość mannn'
Tutaj pisze otwarcie. Normalnie się nie wywyższam, jestem raczej cichym skromnych człowiekiem, ale tutaj korzystając z anonimowości chce powiedzieć co jest grane. Może przy tych dziewczynach wychodze na nudziarza, ale to tylko pozory, bo normalnie mam duże poczucie humoru, a niektóre dziewczyny nawet widząc że jestem nieśmiały, małomówny dalej do mnie lecą jak mucha do lepa.

Gość wwrrcc
A ostatnio nigdzie nie spotykam dziewczyn z wyjatkiem okolic klubów jakichs. Wszystkie siedza w domach i amerykanskie seriale ogladaja. Pozniej szukaja takich klaunow w kolorowych wdziankach, pseudo-facetow.

Ja mam czesto wrazenie, ze dziewczyna nawet jest zainteresowana, ale na sile stara sie pokazac, ze jest inaczej. Po co to wszystko... Bo krąży taki mit że one nie mogą się starać bo to facet musi podrywać starać się i robić wszystko a dla mnie są fajne takie flirtujące kobiety :) choć lubię podrywać jest to miła odmiana i widać że ta kobieta nie oczekuje tylko od faceta by się starał tylko też pokazuje że sie stara i ma partnerskie podejście do związku

Gość wwrrcc
A gdzie poznajesz zazwyczaj jakies? Bo ostatnio to i z tym problem mam nawet..

A miecz mam nieskromny, bo całe 12 cm.

a nie roszczeniowe

trufelkka nie podszywaj się żałosna kobieto to na nikim nie robi wrażenia

Gość wwrrcc
ja jak się podniece mam 11,6cm ale musi być dobra dupa bo tak to 11cm równe

to nie trufelka - ty plebejski pedrylu:D

Gość mannn'
No właśnie takie to najgorsze co to wygląda na to że same niewiedzą czego chcą. Lepiej żeby w ogóle nie odebrała telefonu niż odebrała i zaczeła tą swoją gierkę w kotka i myszkę. Też myślę że kobiety mają tam duży wybór. Dlatego tak ciężko się przebić z jakąś ładną, ale one później i tak są olewane. Trudno to rozgryźć. Takie laski nawet bardzą ładne tkwią na tych portalach po dwa lata i dziwie się dlaczego nie znalazly sobie jeszcze faceta. Podobno im też ciężko znaleźć kogoś kto nie będzie chciał seksu itp.

:D

Gość Prawdziwy Niemiec
klękać do miecza głupie szmaty

Gość wwrrcc
To pewnie ten, ktory oskarza o podszyw to robi wlasnie. :D One szukaja, tylko maja wymagania duze i malo jest takich, jakby chcialy. Ale pewnie w koncu znajda. A po drodze zahacza o kilku, zeby na osiedlu siary nie bylo, ze dziewica.

Gość wwrrcc
A co do pauki. Bite 11 cm. I to nie są czcze przechwałki:D

Gość Prawdziwy Niemiec
Polki lecą na niemców

Gość Prawdziwy Niemiec
podnieca mnie to że moi przodkowie zabijali polki i ich przodków oraz ich dzieci a one oddają mi swoje ciała :D to zabawne i mam mega satysfakcje

Gość Prawdziwy Niemiec
Maczuga 10 słownie: dziesiątka:classic_cool: