Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba zła żona:(

mąż stwierdzil, że jestem za gruba:(

Polecane posty

Gość zrozpaczona kinga
mój też mówi mi, że jestem za gruba. Mam37 lat rozmiar 40 przy 164cm wzrostu. Nawet zamyka kuchnię na noc na klucz, żebym w nocy nie podjadała, a sam często chodzi żreć nocą do kuchni. Na dodatek mówi mi, że odechciewa mu się seksu na mój widok, że mu przestaje stawać i przeze mnie to zostanie impotentem.

Gość Ja też przytyłam
ale jakby mnie mąż tak obrażał to bym mu walizki za drzwi wystawiła

Gość Ja też przytyłam
Ale swoją drogą kto w nocy wstaje jeść? Kinga to nie jest normalne

Gość zrozpaczona kinga
o to chodzi, że zbyt często nie chodziłam do kuchni nocą, to raczej ten egoista boi się, że mu zabraknie żarcia. Sam ma 180 cm i waży 98kilo.

witam. to ja. prawdziwa autorka. dopiero teraz weszłam i zobaczyłam co się tu dzieje, a tu widzę niezłą polewkę ktoś miał podszywając się pode mnie. mój mąż ma 174 cm wzrostu, ma brzuszek, szczupłe nogi i pupę, ale nie jest jakiś mega przystojny, żeby mi tak dogadywać. sam nie jest ideałem:O moja mama jest gruba i siostry również, ja zawsze byłam szczupła, rozmiar 34-36, przyzwyczaił się, dopiero 2 lata temu zaczęłam nabierać ciała. po urodzeniu 2 dziecka schudłam w ciągu roku z 74 do 55 kg. potem po roku rzuciłam palenie i nie paliłam 9 miesięcy. ale znowu zaczęłam, bo przytyłam 10 kg:O i tak to się ciągnie. sam mnie namówił żebym przestała palić. ok. przestałam i przytyłam. a teraz marudzi:( nie rozumiem go:(

Gość koloradoi
no nie ladnie ci powiedzial. ile jestes po ciazy ? moze zacznij cwiczyc i nie jesc po 19 ? ie jesc tlustych portaw. zadbaj o siebie nie ch zauwazy ze zaczelas dbac o siebie i daj mu do zrozumienia ze inni faceci sie za toba rozgladaja. masz choregio meza

po ciąży prawie 4 lata, ale schudłam po ciąży do 55kg, dopiero jak rzuciłam palenie to zaczęłam tyć, i znowu zaczęłam palić:(

jestem zadbana, zawsze ubrana , uczesana, makijaż, ale niestety dupa jak u murzynki:P, no i co ja mogę? ćwiczę w domu ale to nie wystarcza, nie jem słodyczy, ogólnie mało zjadam w ciągu dnia, piję 2 mocne kawy dziennie, ale mój metabolizm się rozleniwił jak mózg jennifer:P a może to sporawa hormonów? w tym wieku wiele kobiet tyje:(