Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagający Prawiczek

mam 29lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość Wymagający Prawiczek

ale na dziwki nie pójdę, tak długo czekałem więc należy mi się hostessa lub fotomodelka

Też tak myślę. Tyle się czekało, to teraz szkoda to robić z jakąś wywłoką, do tego co sie nie podoba.

Gość Gloria_POLO w casaBlance
a zakochasz się jakby piorun szczelił i...

Gość hahahahahhahahah
jaki żal. taki stary i nie zamoczyl hahahahhaha jaka sieroto i nieudacznik :D

Gość hahahahahhahahah
ja moczyłem łóżko już od urodzenia

Gość hahahahahhahahah
tak sobie to tlumacz zyciowa mamejo :D hahahahaha

Gość prawik do konca roku
lepiej nie zamoczyc wcale niz zamoczyc w brzydkich/przecietnej dziewczynie brzydcy faceci z wymaganiami to pewnego rodzaju meczennicy seksualni ale predzej czy pozniej kazdego takiego faceta bedzie stac na dom z piwnica a wtedy... :D ❤️

za 20 000 dolarow mozna wynajac ukraincow (mafia) ktorzy ci porywaja kogo chcesz i dostarczaja gdzie chcesz ahh te sliczne 16latki , ja sie moze starzeje, ale one nie ;) kiedys jedna albo dwie z nich beda moje haha doslownie MOJE

gdzie znalezc takich ukraincow albo ludzi ktorzy sie tym zajmuja? oczywiscie w anonimowych internetowych sieciach :) bron, nakortyki, platni mordercy - tak sie oglaszaja jak sie placi? z reguly przed i po. Rowniez przy pomocy anonimowych form platnosci jak ktos kupuje bron (ja jej nie mam oczywisce bo to nielegalne) to jak na terenie ue to wysylka normalnie kurierem (jak odkryja na jakiejs kontroli ze to bron to ty bedziesz mial problem bo zadaresowane do ciebie) jak poza ue to roznie czasami w czesciach ci przysylaja np 30 paczek po kilka czesci i instrukcja jak kalacha zlozyc (problem - naboje) najtrudniej jest sprowadzac cos z poza ue bo tu koszty przesylki moga byc potwierdnie duze

narkotyki i substancje chemiczne (trucizny i nny syf) to z reguly chowaja do jakis produktow spozyczych tak ze paczka wyglada jakby byla od jakiejs ciotki potrafia ci tam wlozyc na przyklad jakiejs ciuchu czekolady pocztowke wiadomo