Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska3333

kiedy okres po duphastonie pomocy;(

Polecane posty

Gość mamuska3333

witam lekarz zalecil mi duphaston na wywolanie miesiaczki bralam go przez 5 dni i 2 tabletki dziennie, w niedziele przyjelam ostatnia dawke i wczoraj wedlug lekarza powinnam dostac okres, dzis mija drugi dzien a okresu brak... wczoraj mialam brazowawa wydzieline dzis juz normalny gesty sluz.... brzuszek pobolewal adzis nic juz nie xzuje tylko bola mnie piersi ;(

Gość sinus,cosinus i tangens
a jak u ciebie z matematyką?

Gość mamuska3333
sinus cosinus i tangens DZIEKUJE ZA UWAGE ;p Lecz niestety nic mi nie pomogla.

Gość fgthjyj
Okres nie musi wystąpić dzień po odstawieniu. U mnie pojawił się po kilku dniach.

Gość a mnieeee
U mnie okres po duphastonie pojawiał się nawet po dwóch tygodniach, nie ma reguły. Każdy organizm jest inny i trzeba poczekać. Teraz np. brałam 2x1 przez 10dni i też niby powinnam była dostać okres po dwóch dniach, a minął juz tydzień ... a okresu nie ma.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
wlasnie zaczela sie @ ;) uuuuuuuuuf

Spokojnie,nie tragizuj nie zawsze wszystko przebiega tak jak zaplanujesz,pomylić się może nawet najlepszy lekarz,to zależy w dużej mierze od twojego organizmu. Poczekaj jeszcze ze dwa dni i wtedy zgłoś się do lekarza,ja miałam podobny problem i skończyło się dobrze. Nie wiem czy lekarz cię uprzedził ,ale możesz spodziewać się obfitego okresu,najlepiej weż w pracy na ten czas parę dni wolnego. pozdrawiam magda.

Gość mamaaaaaaaaaaaa5
moj okres nigdy nie byl tak obfity jak ten po duphastonie... a podbrzusze boli masakrycznie.... Zawsze mialam bardzo skape miesiaczki i krotkie .

Gość mamuska3333
Ja tez wlasnie dostalam @.... rowniez strasznie obfity.