Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjednaxxx

Możliwe żeby sponsor się zakochał?

Polecane posty

Gość takatamjednaxxx

Umówiłam się z takim jednym rok młodszym ode mnie sponsorem. Już dawno mi nie było z nikim tak dobrze. On pisze smsy,dzwoni. Mówi że bardzo mu się podobam a nawet coś więcej. Potem mi pisze smsy że chciałby ze mną i z jakąś dziewczyną trójkąt,za chwile potem że chciałby mieć mnie tylko dla siebie. O co mu chodzi? Rzeczywiście może cos do mnie czuc czy tylko o sex chodzi?

Gość porada za free
gdyby nie zdanie z tym trójkątem to bym go uważała za całkiem fajnego kolesia, trójkąt przekreślił wszystko to chyba jakiś desperat

Gość porada za free
gdyby nie zdanie z tym trójkątem to bym go uważała za całkiem fajnego kolesia, trójkąt przekreślił wszystko to chyba jakiś desperat

Gość jest typowym klientem
prostytutki czyli facet niezrównoważony

Gość porada za free
a ile on Ci płaci za jedną usługę?

Gość takatamjednaxxx
Tzn on wie ze ja jestem bi. Jezu,on jest taki miły,ciepły,kochany :) nie chce sobie niepotrzebnie robic nadzieji. Własnie z tym trójkątem nie bardzo mi pasuje. To po co mi pisze ze chce mnie tylko dla siebie? A moze mu chodzi zebym sie z innymi nie umawiała? Ale potem mi dzwoni i stęka jaka to jestem cudowna,fajna i wgl. ehh,predzej na desperatke to wyjde ja

Gość takatamjednaxxx
nieważne ile płaci. ale teraz tak sobie myślę że teraz to chyba nie wezmę nic bo po co. Dawno mnie nikt tak nie zaspokoił.Jest taki delikatny a zarazem namiętny :)

Gość takatamjednaxxx
80% facetów jest w takim razie niezrównoważonych

Gość amantwifi
80% facetów jest w takim razie niezrównoważonych jesteś w tym aż taka dobra czy to wynik wzięty z dupy?

Gość takatamjednaxxx
Zajmuje sie tym od 10 lat. Jeszcze nigdy z nikim nie bylam. Nikt jeszcze nigdy nie powiedzial mi tyle cieplych słów. Tak mi źle jest samej,a jeszcze zajmujac sie tym pieprzonym sponsoringiem czuje sie jak śmiec. Ale pewnie i tak mnie wykiwa prędzej czy pozjniej jak wszyscy,a ja sobie niepotrzebnie robie nadzieje :(

Gość Amidalska
Możliwe to jest wszystko, szczególnie w przypadku facetów ;p wejdzcie w wolnej chwili na http://toster.pl :)

Gość porada za free
pytam ile bierzesz, bo mam kolegę który też korzysta z takich usług, nie chciał się przyznać ile płaci

Gość takatamjednaxxx
lodzik 50 sex 70-100

Gość porada za free
co rozumiesz przez stwierdzenie że Cię wykiwa jak wszyscy? tj że Ci się w związkach nie układa, i kolesie chodzą z Tobą dla seksu a potem porzucają?

Gość Truskawkowa mama...
Mało bierzesz. Mi się wydawało, że kobieta, która się sprzedaje i zniża się do poziomu usługi, przedmiotu, ceni się lepiej. No nie wiem... np. 100-150 zł za loda i jakieś mizianki, i z 500-1000 zł za noc lub wspólny weekend w luksusowym spa czy coś w tym stylu. Jeśli nie ściemniasz to zamiast tak się szmacić za taką marną kasę nie lepiej iść sprzątać albo poszukać innej normalnej pracy? W dodatku legalnej, ozusowanej, ze świadczeniami?

Gość Truskawkowa mama...
Mało bierzesz. Mi się wydawało, że kobieta, która się sprzedaje i zniża się do poziomu usługi, przedmiotu, ceni się lepiej. No nie wiem... np. 100-150 zł za loda i jakieś mizianki, i z 500-1000 zł za noc lub wspólny weekend w luksusowym spa czy coś w tym stylu. Jeśli nie ściemniasz to zamiast tak się szmacić za taką marną kasę nie lepiej iść sprzątać albo poszukać innej normalnej pracy? W dodatku legalnej, ozusowanej, ze świadczeniami?

Gość porada za free
jeśli widzisz że jest zupełnie inny od pozostałych i jest Ci z nim dobrze, to może warto się temu poddać... tylko jedna kwestia, on z Tobą nawet nie jest a już Cię zasypuje tel. smsami, żeby to nie był taki uciążliwy adorator, którego potem ciężko będzie się pozbyć...

Gość takatamjednaxxx
Ogólnie nie mam za dobrych doświadczen jesli chodzi o związki. Jeden sie usunął po 2 mies znajomosci jak tylko nabroił...i cały ciężar spadł na mnie. Kolejny po 3 mies tez wyjechał niby ucieczka przed wojskiem. Ciągle obiecywal zwiazek ale ze nie jest jeszcze gotowy itp. Gówno prawda,znalazł sobie inną.. W tamtym roku poznałam jednego,ale zamiast normalnej znajomosci ciagle namawial mnie na różne dziwne perwersje ktore mnie nie bardzo kręcą a w koncu okazalo sie że jest z kims. I tak ciągle. Zaczepiają mnie sami żonaci i bajerują...i co,myślą że ja uwierze w jakies ich bajeczki? Oni przynajmniej mają sie do kogo przytulic,rano zawsze druga połówka leży obok...a ja? Zawsze byłam jestem i bede tą frajerką.Wróciłam do sponsoringu bo nie mam pracy,dzwonią sami z niemoralnymi propozycjami. A ja co mam zrobic? Na razie innego wyjscia nie widze.

Gość takatamjednaxxx
Daje ogłoszenia jako pomoc domowa,opiekunka itp. I na setki tel tylko jeden był normalny. Wczoraj poszłam się spotkać z kolesiem o którego rzekomo miałam sprzątać mieszkanie. Skończyło się na sexie. Innemu poszłam umyć okna to po pracy chciał mnie chyba upić. Poczęstował piwem,potem chciał dac kolejne ale odmówiłam. Zaczęła się gadka o analach, ana hiszpana itd itp. Nosz kur.. Ja sie chyba do niczego innego nie nadaje :(

Gość porada za free
jedyne co musisz zrobić to uczyć się na własnych błędach co do poznanych dotąd facetów analiza i wyciąganie wniosków i kierowanie się intuicją, musisz spróbować być z kimś w związku jaki oczekujesz... czyli partnerskim tj. rano budzisz się koło niego, bo ma tylko Ciebie i nikogo więcej.

Gość porada za free
skoro pozwalasz sobie na to, czemu potem się dziwisz... u mnie sprzątanie nigdy by się nie skończyło seksem, widać wysyłasz wyraźne sygnały, naucz się odmawiać jak rzuca się na Ciebie facet.

Gość pomyśl o tym
dlaczego uważacie, że ktos powinien tworzyć z nią normalny związek?

Gość porada za free
ponieważ ona oczekuje normalnego związku, co innego jakby pisała ze normalne związki ją nie interesują