Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d tt xD :

Nim będziecie mieć dzieci postarajcie się o dobre warunki do spania

Polecane posty

Gość d tt xD :

Nie mam za złe moim rodzicom, tak wyszlo muszę spać w jednym łóżku z moim bratem choć jestem dziewczyna :O to nie kwestia finansowa, mieszkamy w bloku, naprawdę jest tak mało miejsca że śpimy w jednym łóżku :O to jest masakra mój brat też jest skrępowany ja mam 17 on 17 lat niby jesteśmy bliźniakami ale przypal jest :O :) :(

Gość gfdghf
fuj, juz bym wolala w kuchni na podlodze albo w korytarzu spac

Gość Truskawkowa mama...
To prowo?

Gość d tt xD :
Nie ważne czy prowo czy nie, to przestroga dla rodziców by wpierw zapewnili sobie odpowiednie lokum i przygotowali się na nie spodziewane. Najwyraźniej moi rodzice nie spodziewali się dwójki dzieciaków, dlatego nie mam im za złe tej sytuacji

Gość d tt xD :
Nie ważne czy prowo czy nie, to przestroga dla rodziców by wpierw zapewnili sobie odpowiednie lokum i przygotowali się na nie spodziewane. Najwyraźniej moi rodzice nie spodziewali się dwójki dzieciaków, dlatego nie mam im za złe tej sytuacji

Gość d tt xD :
czasem on śpi z mamą jak tata w delegacji ale wtey bardzo łóżko w nocy skrzypi i nie mogę usnąć to już wole jak u mnie jest :(

Gość d tt xD :
Follow to zepchnij łóżko piętrowe w taka klitke najmądrzejszym to być przez internet. Na dodatek nie wysłało mi postu 😠

Gość d tt xD :
Follow to zepchnij łóżko piętrowe w taka klitke najmądrzejszym to być przez internet. Na dodatek nie wysłało mi postu 😠

Gość d tt xD :
A jak jeszcze przyjdzie dziadek, to wlazi w środek,pomiędzy nas i tak smrodzi,że aż dymi spod kołdry masakra !

Gość d tt xD :
Takie dziury w materacu i w podłodze wyprutal, ze widać jak sasiad sie w lazience podmywa, masakra !

Gość zainteresowana?
A gdzie mieszkasz? Może przeprowadzilabyś się do mnie mam duży piętrowy dom - 3 sypialnie, salon, 2 łazienki, kuchnię, jadalnię, siłownię. Mieszkam sam. Gotowałabyś mi, sprzątała (choć brudasem nie jestem). Często wyjeżdżam za granicę. Więc miałabyś chatę dla siebie. Nie ukrywam, że nie stronię od seksu.

Polecam piętrowe łóżka, pełno tego nawet na głupim allegro. Twoi rodzice są nienormalni skoro każą spać dwojgu dzieciom w jednym łóżku, do tego jeszcze chłopak i dziewczyna :o

Gość uadimmir
a co jest złego by rodzeństwo razem spalo. przynajmniej dziewczyna będzie wiedziała jak to jest spać z chłopakiem i vice versa ;)

Gość Ja już mam dzieci
ale nie wiem, ile będę ich jeszcze mieć