Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ążelina

Byłe i obecne samotne ciężarne - Jakie to uczucie dostać kopa w tyłek od faceta

Polecane posty

Gość njjsjs
Hehe dobr pytanie,jasne ze im wsfyd tylko zadna sie nie przyzna ze jest tepa krowa,biora sie za palantow a potem placza,taka laska moze miec pretensje tylko do siebie,ale na glupote nie ma lekarstwa A ty nie wyskakuj z.gwaltem bo autorka pisala ogolnie,wiadomo ze zawsze sa jakies wyjatki

Gość A jak to jest być idiotką?
Temat mało interesujący. Czy nie uważacie,że są kobiety w związkach nie kilka miesięcy a lat? I że wszystko pięknie,a jak kobieta zachodzi w ciąże,to facet ją zostawia? Dlaczego to kobieta w takiej chwili ma się wstydzić? Czego? Że nie dokonała aborcji,i że wychowuje to dziecko,podczas gdy facet co zachował się jak dupek nawiał i zachowuje się jakby nic się nie stało? Przecież to każdego z was może spotkać i nie ważne czy ze strony faceta czy po ślubie męża.

Gość Widziały gały co brały
Może to napisać tylko osoba mało inteligentna:O I oby taka się nie przejechała w życiu. Bo mąż czy żona może zmienić się kilka lat po byciu ze sobą,więc to stwierdzenie jest źle trafione,w ogóle kto je wymyślił! Żeby was nic w życiu nie zaskoczyło,wręcz przeciwnie takim głupim kobietom,co się dobrze mają i bezczelnie obrażają inne życzę aby je kiedyś facet kopnął w dupę:) Sama w takiej sytuacji nie byłam i nie jestem,ale jestem osobą normalną a nie pieprzącą głupoty trzy po trzy i opierającą się na swoich bujnych domysłach jak Wy:) Przecież ludzie są ze sobą kilka lat gdzie po tych kilku latach dowiadują się,że są z osobą całkiem im nie znaną od drugiej strony. Ale co tam takie mało inteligentne osóbki mogą wiedzieć,jak są tylko ograniczone do wirtualnego świata:)

Gość zostałam sama i co?
Wcale mi nie wstyd, wręcz przeciwnie. Czuje się bardzo silna i jestem z siebie dumna, że nie poszłam na łatwiznę jak mój były. Nie usunąłem dziecka, musiałabym być idiotka kompletną żeby zabić swoje dziecko bo tatuś się okazał tchórzem bez jaj.. Takie głupoty piszą tylko te co im się w życiu powiodło. Gratuluję, o wiele łatwiejsze macie życie. Wiec wstyd powinno być kobietom, które ublizaja samotnym mamom. My jesteśmy silniejsze i dużo odpowiedzialniejsze, dojrzałe, potrafimy sobie radzić same z problemami. A to, że jesteśmy same to nie powód do wstydu!!! Wstydzić się powinien facet, że jego była kobieta ma większe jaja od niego.