Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec mnie chciał uderzyć

Ojciec mnie chciał uderzyć bo.....

Polecane posty

Mam 23 lata - nie studiuje - nie pracuje (bo nie ma nigdzie pracy) - śpie do godziny 12 I ojciec ma wieczne pretensje. Że nierób i pasożyt, że do tej pory nie mam własnej rodziny. A ja żeby się odpierdolił. Poleciał do mnie z łapami i odepchnąłem go tak że na ziemie upadł. Moja matka na szczęście mnie poparła i dzisiaj namówiłem ją by wyrzuciła siostre z mieszkanie. To dopiero pasożyt. - Owszem studiuje, za studia płaci nasz tatuś. - Owszem pracuje, ale do domu nie daje ani grosza. - Dostaje alimenty na swojego syna, do domu nie daje ani grosza. Mój ojciec powiedział że rachunki siostry nie mogą jej narazie dotyczyć. Bo się uczy, pracuje, ma na utrzymaniu dziecko. I co najlepsze dodał że alimenty są nie dla niej a dla jej dzieci i powiedział mojej matce by odczepiła się od tej kasy. Matka spoliczkowała i jego i siostre :D Kawał gnoja z tego mojego tatusia, ode mnie wymaga a od córeczki nic, kompletnie. Jeszcze jej za wszystko płaci a ona je w tym domu na krzywy ryj.

Gość qaqaa
No i co nas to obchodzi? :O

Zastanawiam się czy nie pójść z tym na policje. W każdym bądź razie w matce będę miał wsparcie.

"- nie pracuje (bo nie ma nigdzie pracy) - śpie do godziny 12" hahahaha. No nic dziwnego, że nie ma nigdzie dla Ciebie pracy skoro o 12 wstajesz. Do 12 to juz Ci każdy zabierze wolne stanowisko. :) Twoja siostra może i cwaniara, ale przynajmniej zadbać potrafi o siebie i dziecko.

Gość kredka bambino
wymysl cos lepszego dziecko :o

Szukam pracy, nawet szukałem telefonicznie. Wykonałem kilka telefonów i nic. Nie ma przyjęć, nikogo nie potrzebujemy, może zgłosić się za jakiś czas.

Gość qaqaa
buahaha -nawet telefonicznie. Nie przemęcz się :D