pinknails 0 Napisano Grudzień 18, 2012 Dzisiaj od rana boli mnie cewka. Przy końcówce oddawania moczu szczypie bardzo NIEprzyjemnie. Do tego biegam co chwilę siusiu. Dodam iż mam 17 lat. W domu znalazlam tabletki Uro up ale zasstanawiam się czy moge je brać? CO byście poradzili wgl co to jest ? zapalenie pecherza, cewki czy wgl coś innego?. Jest to nie do zniesienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka micckey Napisano Grudzień 18, 2012 a myslalas o tym zeby isc do lekarza? nie stosuje sie leków bez wiedzy lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinknails 0 Napisano Grudzień 18, 2012 myszka.. u mnie w rodzinie co chwile ktoś ma tą dolegliwość. tylko nie wiem co w moim wieku mozna wziasc do lekarza nie moge co chwile do latac w tym tyg bylam u 2 !!!! mam juz serdecznie dosc.!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazaa Napisano Grudzień 18, 2012 jeśli tego nie wyleczysz raz a porządnie to może się z tego zrobić poważna choroba ukł. moczowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m,mk;lk;l Napisano Grudzień 18, 2012 kup Urofuraginum, jest w aptece bez recepty. To to samo co Furagin ktory jest na receptę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 18, 2012 najpierw zacznij od preparatów z żurawiną, a dopiero potem jak nie zadziałają to antybiotyki (czyli wspomniana furagina). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach