Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość slebeebster

odkryłam, że mój chłopak 34 lata (nie mieszkamy razem) ma chyba romans Znalazłam wczoraj smsa 1. Pragnę Cię :) nagą 2. marze o tym, że uprawiam z Tobą seks, często o tym myślę Jesteś śliczna :) Podejrzewam, że to ktoś z pracy Przyszła do nich nowa dziewczyna w lutym. Wtedy juz z nią miał spory kontakt, ale myślalam, że tylko zawodowy Pytanie: czy wg Was oni już spali ze sobą czy jeszcze nie ? Wkrótce bede miec 30tkę, a tu .... Myslałam, że w tym wieku faceci są powazni Już raz zostałam oszukana :(

Gość slebeebster
od niej nie było odpowiedzi, chyba że skasował Sporo do niej dzwoni, nawet wieczorem po 18 a nawet w sobote rano! my spedzamy wspolnie weekendy, czasem cale, czasem popoludnia, a czasem wcale, bo on sie spotyka z kumplami Boje sie, ze może z nią codziennie miec kontakt

Gość abe44
naprawdę się zastanawiasz???

Gość slebeester
znaczy się, ich relacje wyszly poza norme Zastanawiam się, czy doszło do najgroszego :(:( czy jednak skończyło się na pisaniu i nie zrobił TEGO kroku dalej :(:( mężczyzna 34 lata CHYBA powinien wiedzieć co jest ważne w życiu :(

Gość slebeester
wczoraj do niej dzownił po pracy Rozmawiali 40 minut!!!!!!!!!! podpatrzyłam mu hasło do logowania na playu i MASAKRA :(:(:( CODZIENNIE Z NIA SMSUJE ALBO DZWONI I to nie po 2-3 smsy, czasem po 30 smsow!! na dzien :( najmniej w weekendy, czyli czas który spędza ze mną A tak to dzień w dzień ten numer się przewija przez jego historie połaczeń

Gość bywam czytam wiem
uuuu to nie dobrze, romans na całego, jesli sie jeszcze nie bzykali to tylko kwestia dni, ta ich znajomośc weszła w kluczową najintensywniejszą faze.....źle to wygląda, bardzo

Gość slebeester
niedobrze mi :(:( np w ostatni piątek wymienił z nia 50 smsow do 23 w nocy a potem w sobote ze mną był jakby nigdy nic :(:( zatem mase smsów od niej usuwa i ja widziałam tylko to co nie zdazyl usunac albo zapomnial kurwa nie wiem co robic Przyznac sie, ze grzebalam w telefonie ? wstydze sue tego jak cholera A inaczej jak porusze temat :(:(

Gość bywam czytam wiem
nie przyznawaj sie....bedzie awantura i wypieranie sie zastanów sie czy chesz o niego walczyc?

Gość slebeester
w przyszłym roku kończe 30 lat, on ma 34 Ja myslalam, ze my razem wspolnie zycie spedzimy, slub, dom, dzieci Jestesmy ze soba 3 lata Nie poznalam go jako dzieciaka, gówniarza tylko doroslego faceta Boze :(:(:( nie wiem, nie wyobrazam sobie, zeby jego mialo nie byc :(:( ale teraz? nie mam pewnosci czy to ta z pracy Dzownic na ten numer? rozmawiac z nim? nei wiem jak dzis przetrwam w pracy :(:(:( ale od zobaczenia tych smsow wiedzialam, ze jest zle, ale nie wiedzialam, ze az tak :(

Gość bywam czytam wiem
na początek zrob wydruki ze strony miej dowód ile tych połączeń było. Masz podejrzenia to sie nie wstydź, ufaj ale sprawdzaj takie czasy. Potem walisz to na stół i pytasz co ma ci do powiedzenia. jesli sie obraźi zobi awanture, to go rzuć olej dziada, jesli przeprosi wyrazi skruche to daj mu szanse.

Gość bywam czytam wiem
skad ty wytrzasnełaś wolnego faceta po 30-tce????? przeciez zaden z nich nie jest normalny, normany w tym wieku ma rodzinę zonę i kończy spłacać kredyt za mieszkanie ;)

Gość slebeester
jej numer pierwszy raz pojawil się w lutym!!!!!!!!!!!! to trwa tyle :( pogadam z nim Nie wytrzymam tego :(:(

Gość slebeester
on nie z takich, nie jest zbyt tradycyjny, mowi, ze nie chce slubu, dzieci itd Ale myslalam, ze jak bedziemy dluzej to dojrzeje do tego, ze nie spotkal odpowiedniej kobiety i dlatego tak Byl w zwiazkach,ale zaden nie skonczyl sie slubem Powtarza, ze lubi czesto sam spedzac czas Mieszka sam, prowadzi swoja firme, jest bardzo zjaety Mysle, ze tez nie znalazl czasu na zalozenie rodziny

Gość bywam czytam wiem
zrób wydruki.... on ci nastula głupot a ty kupisz ta bajeczke i tak z nim bedziesz

Gość slebeester
zrobiłam, patrze na nie i nie moge uwierzyc :(

Gość bywam czytam wiem
"Mysle, ze tez nie znalazl czasu na zalozenie rodziny" ze co?????? spojrz na siebie i Ty w to wierzysz? przeciez to wieczny kawaler jest, straciłas trzy lata zycia na tego kolesia a teraz wlasnie wymienia cie na nowszy model, on zawsze tak robił, jak ty tego nie zauwazyłaś?

Gość slebeester
dzis koncze wczesniej, juz o 13 - bo zaczyna juz urlop swiateczny On ma mnie odebrac z pracy .... plany na świeta, na sylwestra Jestem przerażona, na samą mysl, ze go o to zapytam ... to aż się poce, aż mnie dusi w środku :(:(

Gość bywam czytam wiem
uwierz to sie dzieje naprawdę.. wiem ze to trudne ale ja bym wyczekal jeszcze pare dni pozbierał dowody, przyłapał na gorącym uczynku

Gość slebeester
ale jesli to ta dziewczyna z pracy jest to ona jest ode mnie starsza !! :(:( 2 lata faceci wolniej dojrzewaja, myslalam, ze to TEN mezczyzna dla mnie

Gość bywam czytam wiem
ona to panna czy zajęta?

Gość slebeester
jeśli to ta z pracy to zajeta Nawet ladna jest, wg jego kolegow z pracy bardzo ladna i jak to mowia strasznie seksowna - czekalam kiedys na niego pod praca to sobie o niej rozmawiali przy papierosie - cos w stylu, ze jak A. zalozy sukienke i szpilki to fiuuu fiuuuu, no zachwycali sie nia, ze do tego mila, fajna i sie nie wynosi) zgrabna, dobrze dobrze wykształcona chyba sie dobije :(

Gość bywam czytam wiem
nie ma nic gorszego niż atrakcyjna zona nie potrafiąca trzymac nóg razem....no nic czeka cie niezła przeprawa, ale nawet jak facet sie opamieta to nie jest wiele wart, stary kawaler bez pomysłu na swoje zycie, tylko skoki z kwiatka na kwiatek

Gość slebeester
jeden nawet skomentował - nie musi miec sukienki juz w spodniach wyglada sexy Pozartowali jeszcze i na koniec jeden powiedzial - zarty zartami, ale wiecie, że nic od niej nie uzyskamy ale pogadac nam wolno i patrzec hahaha Ja siedzialam przy wejsciu w takiej poczekalni, a oni palili w takim kąciku dla palaczy wtedy pomyslalam, ze ladna, ale po wypowiedziach kolegow doszlam do wniosku, ze niedostepna

Gość slebeester
ja ją widzialam raz przelotem, wyglada na powazna kobiete, w sensie nie jakaś taka panienka z pustą glową, tylko poważny zawód wykonuje i zahcowuje się powaznie dlatego ciezki mi uwierzyc, zeby to byla ona Ale z drugiej strony nie znajduje nikogo innego, bo nikt nowy sie nie pojawil w naszym otoczeniu od dawna Chyba ze ja nie wiem

Gość bywam czytam wiem
opcje są dwie, to nie ona, lub ktos nowy o kim nie wiesz wpisz nr jej telefonu w google, moze cos wyskoczy ciekawego?

Gość slebeester
wpisalam Nic nie ma nic w necie Ale on za bardzo nie ma gdzie kogos poznac Ciagle tylko praca i praca Wiem, ze on ja bardzo lubi Bo mowil kiedys koledze, ze jak bedzie potrzebowal fachowca z tej dziedziny to ona jest super, najlepsza w okolicy i w ogole super babka No i ładna jest Ale z drugiej strony, jak pisalam, ona wyglada na powazna kobiete :( Jesli to by byla ona to bym sie bala, ze to coś powaznego z jego albo jej strony

Gość 29,5
zadzwon do tej dziewczyny i sprawe wyjasnij (podstepem lub bezposrednio- jak wolisz) ale nie przymykaj oka na sytuacje.

Gość niezle niezle
a co to zmienia czy to ona czy jaka inna? facet Cie zdradza i tyle

ja nie rozumiem nad czym sie zastanawiasz kobieto - przeciez Ty juz nie masz zwiazku , facet zdradza masz to podane jak na widelcu - najlepsze co mozesz zrobic to podziekowac im obojgu za spierdolenie Ci 3 lat zwiazku ....pogodz sie z tym ze czas na nowego faceta.

Gość no co ty kobieto jeszcze
chcesz sprawdzać.Nie masz ambicji, trzymasz się takiego gnoja pazurami.Tylko po co? Już natychmiast powinnaś z niego zrezygnować.Przecież on ci e ma w dupie.To na co czekasz.?