Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość hejom
Wszyscy faceci tlumacza sie podobnie. Wiem co czujesx w tej chwili przeszlam to. Probujesz wytlumaczyc sobie ze to jednak sie nie zdarzylo, ze to naprawde zarty. Chcesz wierzyc, ja tez baardzo chcialam wierzyc w jego slowa.

Gość slebeester
dokładnie tak się czuję :(:( strasznie ciężko strasznie

Gość hejom
Jestesmy razem, blad zrozumial, ale dopiero jak powiedzialam ze skladam papiery rozwodowe.Niestety z mojej strony to juz nie to samo, ale trudno przekreslic 18 lat razem.

Gość dziudziarumdzia
hahaha u mnie było identycznie - najpierw że z kolegą pisze, potem przyznał się że z "koleżanką" - z telefonem spał, jadł, srał itp - sms, telefony w ciągu dnia, nocy- to było normalne - tłumaczenie dokładnie takie samo jak twojego chłopa dziewczyno o ile jeszcze nie zdradził to zrobi to wkrótce :/

Gość slebeester
u mnie wyszło że ja się czepiam że szukam dziury w całym itd. i jak powiedziałam, że jak mu nie wystarczam to nie musi ze mną być to mi odpowiedział własnie, ze to chyba mi coś nie pasuje i szukam powodu do kłotni ale naprawdę ta kobieta nie wygląda na taką Poważne stanowisko, wydawała się poważna Jak się człowiek może pomylić :(

Gość szczotka pastaaa
nie rozumiem, dlaczego cały czas powtarzasz w kółko że ona nie wyglądała na TAKĄ? to nie ona cie zdradza przecież, tylko Twój facet jak nie ta to byłaby inna

Gość slebeester
ale ona wie, ze ja jestem z nim Dlatego

Gość szczotka pastaaa
ale to nie ona ma wobec ciebie zobowiazania, on mial byc ci wierny a nie ona nie wiem czy jest sens cokolwiek ci tlumaczyc, jestes tchorzem i go nie zostawisz a on dalej bedzie robil cie w jajo tylko bedzie się lepiej krył a juz gwoździem do trumny dla niego powinno byc to, że nie ma jaj zeby się przyznać tylko traktuje cię jak idiotkę

Gość hejom
To samo ze sie czepiam, ze szukam dziury w calym. A teraz niby kocha nad zycie i rzeczywiscie to pokazuje. I wie gdyby tylko cos to drugiej szansy nie ma. Minal rok. Poczekaj daj sobie troche czasu, na ochloniecie i zastanow sie na spokojnie czego chcesz.

KObieto!Halo !Halo!czego Ty jeszcze szukasz?Przeciez ten men Cię zdradził po tysiąkroć...Tobie chodzi tylko o fizyczną zdradę, a to co on robi? To milion razy zdrada psychiczna.Weź od teraz na luz-od teraz, już.I zostaw go. Facet,który powoduje że tak się czujesz nie powinien ani minuty dłużej Cię zaprzątać.Nie kumasz?Nie chodzi o zdradę fizyczną!On o Ciebie w ogóle nie dba, ma gdzies to,że się denerwujesz, martwisz. Nie bądź ślepa-to żadne uczucie,chyba,że do samego siebie.Masz zadaie na dziś-zerwij kontakt,dobrze Ci radze.Chyba,że lubisz być ofiara i lubisz się dręczyć.Wtedy pwoodzenia.Jeszcze raz powtórzę-ten związek NIE MA SZANS. ŻADNYCH.

Gość Żona lekkich obyczajów :)
Ściemnij poważnym tonem, że wiesz o wszystkim, że życzliwy Ci doniósł. Wywal jego torby z ciuchami za drzwi i pożegnaj się z nim. Dodaj, że od tej pory będzie kontaktował się z nim Twój prawnik. Tyle w temacie. Jak będzie walczył to się możesz zastanawiać. Jak nie to olej palanta.

Gość Żona lekkich obyczajów :)
Nie zapomnij zmienić zamków jak on będzie w pracy. Krótka piłka dziewczyno. Nie macie dzieci więc po co żyć w kłamstwie.

Gość ochhhhhhhhhhhhhh
1. Pragnę Cię nagą 2. marze o tym, że uprawiam z Tobą seks, często o tym myślę Jesteś śliczna to maja byc smsy do kolezanki?????????autorko -głupia jestes czy co????takich sms ów nie pisze się do zandej ,ale to do zadnej kolezanki,jak się z kimś jest!!!!

Gość Mam wrażenie po tym co czytam,
że nawet jeśli ten facet przyjdzie, przyzna się że bzyka na boku to Ty go jeszcze będziesz usprawiedliwiać i przebaczysz wszystko zanim on jeszcze - być może - poprosi o to!! Wiesz, też byłam głupia, przebaczyłam, choć nie zdradę fizyczną czy emocjonalną ale flirt. Tyle, że cholera zeby zapomnieć to musiałabym się poddać lobotomii. I choć minęło wiele lat, jak sobie przypomnę to boli. To jak Ciebie zabolałoby za kilka lat, gdybyś sobie przypomniała zdradę fizyczną i te smsy? Zastanów się czy warto. Jesteś na tyle silna psychicznie?

Gość slebeebster
nie wiem czy dam rade sobie z tym Teraz mam stan, ze chcialabym, zeby tego nei bylo, ze nie mialo to miejsca, ze to tylko sen

Gość magazyn dla kobiet
autorko niech moja historia będzie dla Ciebie przestroga poznałam go 8 lat temu, miał spore powodzenie, przystojny, zaradny, itd. sporo koleżanek, poznaliśmy się, jako jedyna nie "leciałam" na niego i to go chyba przyciągneło do mnie Zostalismy para, potem slub Zakochana bylam bardzo Ale powoli zaczynaly wychodzić pewne sprawy, nie uciał znajomosci z\ koleznakami, zbyt bliska znjomosc z eks, smsy, gg, maile itd Jego smsow w stylu pragne, seks nie znalazlam Ale pisal: ona (czyli ja) jest o Cibie zazdrosna, jestes jej rywalka :) do swojej eks pisal zdrobniale Kiedys pozna noca ok2 w nocy dzwonila do niego kolezanka Łykałam jego glupie wytlumaczenia, płakałam, szpiegowałam go potem zaczełam walczyc, kłociłam sie, awantury Potem dotarło do mnie, że to mnie wykończy Zaczelam sie od niego odcinac emocjonalnie, wdalam sie nawet w romans w ramach zemsty (zalosne, wiem, ale takie zwiazki RUJNUJA PSYCHIKE) Efekt taki - zaluje, ze z nim sie zwiazalam, chce od niego odejsc To on mi teraz problemy robi, mowi, ze mi nie da rozwodu, wzbudza we mnie poczucie winy itd Nie pakuj sie w zwiazek z kims takim Szkoda zdrowia Jestem od Ciebie 2 lata starsza a czuje ze przegralam zycie

Gość slebeester
to straszne co napisalas magazyn ... wiem, ze dzis od niej dzwonil, krociutko, potem 2 smsy A teraz niespodzianka Zmienione haslo :)

Gość hejom
no i wszystko jasne, moze gadac do woli. Odzywal sie do ciebie po tym wszystkim?

Powiem szczerze, że wciagnalem się w fabułę. :P Czekam na rozwój wydarzeń. :) Ja bym do niego od razu powiedział. Jak może być takim idiota i Ciebie tak oszukiwać. Niech spieprza. Nie chcesz takiego zwiazku, to nawet nie jest miłość.

Gość slebeebster
tak, sms na dobranoc jak zwykle ciekawe czy do niej też :(:(:( i teraz bede zyc w niepewnosci Cudowny koniec roku

Gość slebeebster
obecnie jestem w takim stanie, że wydaje mi sie, ze bym przełkneła fakt, ze on jej pożąda Ale pod warunkiem, ze to tylko seks, ze byla dla niego tylko panną do ruchania jednak to tak dlugo trwa ..... chyba za dlugo jak tylko na seksualne zauroczenie jej fizycznościa

Zaczynam wierzyć, że to prowokacja. Nie wierzę, że ktoś może być tak głupim.

Gość hejom
Dziewczyno opamietaj sie! Nie wybaczaj tak szybko, wiem co mowie Nie bedzie cie szanowal.Jesli nie bedzie walczyl o Ciebie to nie poczuje co moze stracic. W przyszlosci zrobi to samo bo nie poniesie zadnych konsekwencji. Pisz co u ciebie tu ci ludzie dobrze radza ja wiem ze w tej chwili jestes w stanie mu wszystko wybaczyc taki etap. On dalej bedzie ten romans utrzymywal.

Gość slebeebster
hmmm jestes facetem to moze tego nie rozumiesz ALe duzo kobiet tak, w pierwszej chwili pragnie sie wytrzec to co bylo Wierzyc, ze to nie to Teraz mam taki stan zawieszenia, ja wiem ,ze jest zle On udaje, ze jest wszystko ok albo naprawde tak mysli jedyne czego w tej chwili pragne to tego, zebyscie mnie zapewnili, ze ona nic dla niego nei znaczy i nie bedzie znaczyc i ze on zrozumie blad wiem, ze to zalosne Ale teraz tak sie czuje, ze nic nie poradze

Gość bywam czytam wiem
no co za kobieta...przeciueż ty masz mentalnie 20 lat.. Pisałem Ci wczoraj rano ze masz zbierać dowody że masz wytrzymac kilka dni a ty co? poleciałaś wybeblałaś on nagadał Ci bzdur że to kolezanka a Ty to łyknęłaś i wyszłaś na idiotkę czepialską. A Teraz zemił haslo i gówno sie dowiesz.... Teraz bedziesz tłumaczyć kazdemy tutaj ze jednka go kochasz...i wybaczysz moze sie opamieta, no szkoda ze on Ciebie nie kocha. A co do tamtej kobiety niby powazna to nic nie zmienia kazdemu sie seksu chce ;)

Gość slebeebster
nie rozumiesz, ze nie potrafilam tak zrobic Emocje wziely gore i stalo sie same bilingi to jeszcze nie dowod, ale te 2 smsy tak Choc boje sie, ze moze to rzeczywiscie byly zarty i ja dzialajac jak mi radzicie strace milosc zycia

Gość bywam czytam wiem
nie to nie prowo... Dziewczyna ma maksa zakochana w wieku lat 29 zgodzi sie na wszystko byle by z nim byc, tylko ze nie ucinając tego teraz skazuje sie na takie traktowanie przez całe zycie, myslicie ze on sobie po bzykniecu tej kolezanki siadze na dupie? nigdy, po niej bedzie nastepna i nastepna a zona bedzie gotować obiadki dzieci wychowywac. Mając lat 40 sie opamietasz, ale to bedzie juz na pozno by od nowa ukladac sobie zycie. P.S. Jestem starszy od Twojego faceta i juz choć co widziałem, takie akcje jak Twoja tez

Gość slebeebster
a tak naprawdę to piszę ja - kochanka tego faceta :D i jestem ciekawa opinii, czy w ocenie innych ludzi on mnie tylko rucha czy jednak to coś więcej :D bo jego dziuńka naprawdę nie lubi seksu, ponoć musi sobie wypić, żeby ..... a co do kochanka - smsy, telefony, pieszczoty, i tak od lutego Od początku stwierdziliśmy, że to tylko układ, ale zaczął być zazdrosny, tęsknić za mną, pomagać mi i już sama nie wiem, czy to tylko seks czy coś więcej :)

Gość slebeebster
jeszcze jakieś głupie wpisy ... czytam bywam czyli Ty jako mężczyzna uważasz, że on z nią spał i że u Was facetów to nie działa tak, że się opamiętacie tylko będziecie chcieli więcej ? ? Tego się właśnie balam Jednorazowy skok jestem w stanie wybaczyc, dałabym radę