Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLATINIUM

DEPILACJA LASEROWA ,JAKĄ WYBRAĆ ????

Polecane posty

Gość PLATINIUM

CZESĆ DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ Z WAS PODDAŁA SIE ZABIEGOM LASEROWYM W CELU USÓNIECIA OWŁOSIENIA? PROSZE PODZIELCIE SIE ZE MNĄ WASZYMI DOŚWIADCZENIAMI;-) JAKI TO BYŁ LASER? IPL , RUBINOWY, ALEKSANDRYTOWY, DIODOWY, YAGOWY PIL ??? JAKIE DAŁ EFEKTY ??? ZAMIERZAM KUPIĆ SOBIE TAKI LASER DO SALONU DZEKUJE Z GÓRY ZA OPINIE POZDRAWIAM;-)

Gość porada za free
czytałam IPL że jest o dupę robić że po pół roku wszystkie włosy odrastają, IPL to strata pieniędzy najlepiej kupić laser diodowy wg mojej wiedzy na ELOSIE miałam usuwane owłosienie, po 3 zabiegach 30 % mniej włosów, z tym od razu otrzymałam info ze przewidziane są 4-6 zabiegów ale się nie poddałam bo nie mam kasy

Gość Platinium
Porada za free_ kochana ja to wszystko wiem , pytam o relacje po zabiegu, to jaki laser jak dziala i na ile to wiem!gdybym nie wiedziala nie bralabym sie za to, chodzi mi tylko o opinie pozdrawiam

Gość Platinium
moze ktos jeszcze???

Gość gość
Zdecydowanie polecam salon ESTETIK w Gorzowie Wlkp na ul.Sikorskiego ). W recepcji udzielono mi wszelkich informacji, robią laserem diodowym LightSheer. Pani kosmetolog była na wysokim poziomie. Polecam.

Gość LenaKa
Witam wszystkich zainteresowanych tematem . Jestem w trakcie zabiegów więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię. Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji. Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux. I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne. W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowuje się do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą . Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług. W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia). Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: http://www.laserdelux.pl/ Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę? Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu: sweetlemon23@o2.pl