Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra zakochanego brata

Proszę o pomoc w sprawie brata!!!!!!

Polecane posty

Witam! Mam brata starszego który podchodzi już pod 30. W ostatnim czasie zakochał się w dziewczynie, która zupełnie do niego nie pasuje. Mój brat zawsze był nieśmiały i wiódł życie domatora. Razem z mamą bardzo go kochamy. Niestety zawiódł nas wybierając sobie dziewczynę, która nic z sobą nie wnosi. Mój brat razem z ojcem prowadzą firmę i nie powiem, ale widzie nam się w życiu. Jego wybranka pochodzi z biednej rodziny. Jedyna ich wartość majątkowa to skromne gospodarstwo. Nie umiemy z mamą przemówić mojemu bratu do rozumu. Nie chcemy aby żenił się z kimś kto do naszej rodziny nie będzie nic wnosił i do tego wjedzie z pustymi rękami. Już kilka razy daliśmy wybrance mojego brata do zrozumienia, że jest niemile widziana. Nic nie dotarło do niej!!!! Mam już myśli aby posunąć się do intrygi.

Gość Sylwester89
Słabo, słabo... odnoszę wrażenie, że to już było:classic_cool: 1/10

Gość Johanna TraVOLTA
knuj ile wlezie... tylko uważaj na to by nie zwymiotować pod wiatr :classic_cool:

co takiego ona mu da czego mu z mamą nie damy?

Gość ni uja nie rozumiem
zawiódł Ciebie i Mamę ?! no ja, jak "wy" z Mamą to przeżyjecie ?! myślałam że to brat ma sobie życie układać a nie "WAM" Tobie i Mamie

Ludzie nie rozumiem chamskiej agresji. Tu chodzi o mojego brata

Gość ni uja nie rozumiem
ty też do rodziny nic nie wniosłaś a jakoś w niej jesteś spadaj idiotko poskarżyć się Mamusi

Chodzi mi o to, że taka dziewczyna chce jedynie dobrze sie ustawić! Znalazła kogoś kto jest spokojny i będzie nim manewrowała. Kocham mojego brata i nie wyobrażam sobie, że on będzie z kimś takim...

Gość asdv
tyle napierdalac w kalwiature i wydukac taka gowniana prowokacje. moglas napisac w 2 zdaniach . niesmialy brat zakochał sie w biednej dziewczynie ktora nie pasuje do naszej zamoznej rodziny ... 1 zdanie.

Najważniejszą częścią misji Izajasza było przeprowadzenie reform w królestwie judzkim. Prorok występował przeciwko grzechowi i zepsuciu, przeciwko buntowi narodu wobec Boga. Jednak misja jego sięgała daleko poza granice Judei w VIII w. p.n.e. Izajasz prorokował o dniach, gdy Judea stanie się Bożym reprezentantem w świecie. Przeznaczeniem Judejczyków nie było zajmowanie się wyłącznie własnymi sprawami, ale podjęcie misji wśród innych narodów. Prorok cytuje słowa Boga: "Strzegę cię i uczynię cię pośrednikiem przymierza z ludem, światłością dla narodów" (Iz. 42,6). Ta szeroka wizja misji sięgającej na cały świat została utracona w kolejnych wiekach. Dopiero działalność Jezusa, a potem działalność apostołów opisana w Dziejach Apostolskich stały się spełnieniem wizji ewangelii docierającej do wszystkich narodów - wizji, do realizacji której i my zostaliśmy powołani w naszych czasach.

Rozumiem dziewczyna, która ma studia ale dość że jest prosta jak Konstrukcja Cepa to jeszcze nic nie ma. Ja urodziłam się w rodzinie, która ciężko dorabiała się. Nie mamy zamiaru dzielić się z kimś kto ma tyle co nic

OD pokolen prowadzimy dom publiczny w naszej wiosce. jesli kogos uinteresuje czym sie zajmujemy.

Czasem mam wrażenie, że jestem zazdrosna, ale chyba tak nie jest.

mimo iz nam delikatna nadwage 30 kg i pryszczata ryj ociekajacy łojem to mnie zapinaja wszyscy emeryci .

Gość ni uja nie rozumiem
Ty nie masz zamiaru dzielić się majątkiem Twoich rodziców Twój brat myśli inaczej i możesz mu skoczyć nawet wparcie Mamy i całej kafe Ci nei pomoże

Widzę, że jakiś debil już podszył się za mnie. Gratuluję Kretynko! Oczywiście, że będę dzielić się z bratem. Nie rozumiem dla czego mam się nie dzielić. To mój brat, ale chce aby wybrał dziewczynę która będzie wykształcona i będzie coś miała a nie "Przyszłam bez niczego i mam wymagania"