Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie.coraz.wiecej

Będzie coraz wiecej samotnych kobiet

Polecane posty

Gość bedzie.coraz.wiecej

bo macie zbyt wysokie wymagania, NIEREALNE, wierzycie ślepo w komedie romantyczne, seriale i inne duperele Telewizja i internet sprzedają marzenia a nie prawdziwe zycie, nawet Big Brother pokazujacy niby true-life to sciema , granie pod publike , fałszywe zachowania dla pieniedzy i ogladalnosci. Faceci sobie poradzą ale kobiety wpadna w depresje alkoholizm narkomanie albo prostyucje

Gość Kilimandżaro5
cóż - dlatego baby po zołnierskiej szkole nie patyczakuja się z karakanami w spódniczkach

Gość pandora z puszki
'' dlatego baby po zołnierskiej szkole nie patyczakuja się z karakanami w spódniczkach'' tylko co im robią?

Gość Rozjebany sklepik
wysyłają im uwodzicielski usmiech? ;)

Gość facet niezbyt przystojny
Ja ich wcale nie żałuję.Nie żałuję też samotnych matek i singielek a dlatego ich nie żałuję bo wiele razy zostałem odtrącony przez takie kobiety które mają w d... charakter faceta a patrzą tylko czy jest atrakcyjny fizycznie i czy ma dobrą pracę!

Gość capoditutticapi a moltostupido
powturzmy więc matematykę raz jeszcze: umiesz liczyć - licz na siebie

Gość ghn
co się dziwicie, że kobiety mają wygórowane wymagania skoro one są nikim to facet będąc z nimi musi mieć wszystkiego za dwoje.

Gość pandora z puszki
trzeba byc 50letnia dziewica zeby brac co sie nawinie. zrozumcie, kobiety to estetki potrzebują choc minimum na wzgledzie urody i stylu. przestancie nosic pingle jak denka od kufli, brzuszyska, swetry w rąby i wiesniackie wąsiki i zalizane grzywki a obiecuje ze bedzie lepiej.

Gość taka prawda........
Będą samotne kobiety ale głównie te które oczekuja księcia a same niewiele oferują (i to samo w zasadzie dotyczy facetów) Raczej nie ma co liczyć że samotne będą osoby atrakcyjne, inteligentne i zaradne🖐️

Gość IMO12370
pandora z puszki "(...)obiecuje ze bedzie lepiej." Idę zgolić wąsik - jak jutro nie poderwie mnie rasowa księżniczka, to Ty będziesz musiała mnie zaspokoić. :classic_cool:

Gość pandora z puszki
"powturzmy " esato, molto stupido una blonda pazzo testa

Gość pandora z puszki
"Ty będziesz musiała " takiego wala co chodzi w korbowodzie yelowsubmarin e czekej, one maja naped atomowy, tak czy tak mozesz sie oblizac jedynie :classic_cool:

Gość IMO12370
pandora z puszki "tak czy tak mozesz sie oblizac jedynie" Tylko jeśli jest na co. :classic_cool:

Gość pandora z puszki
albo nie, stopy mi wymasować możesz ostatecznie:classic_cool: