Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy c0s mi jest???

Czy w wieku 23 lat mozna miec zawał serca? Nie wiem co mi jest, wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość czy c0s mi jest???

Od jakiegos czasu czasami mam tak ze serce szybciej mi bije, przez kilka-kilkanscie sekund jakby w przyspieszonym tempie przepompowalo wiadro krwi ,dziwne uczucie potem mija i nagle serce wlniej pracuje jakby mialo sie zaraz zatrzymac :( trzymalam wczoraj telefon i chcialam dzwonic po pogotowie balam sie, albo gdy ide szybkim tempem ok 30-60 minut do pracy zaczyna mnie bolec za mostkiem, czuje ciezkosc, trudno mi sie oddycha Nie jestem otyla, codziennie duzo chodze jakąs kondycje mam, stresow wiekszych tez nie mam , co to moze byc? niewydolnosc serca? jakas wada? bo chyba nie zawał

Gość Jidnci
Masz arytmię , wybierz się do kardiologa.

Gość porannarosaaa
zawał w sumie można mieć w kazdym wieku, fakt ze u ludzi młodych zdaza sie rzadko ale jednak i może byc on spowodowany róznymi chorobami serca. Idz do lekarza, pewnie ci zmierza cisnienie i zrobią EKG to bedzie wszystko jasne. U mnie w przychodni robią na miejscu jeśli lekarz tak zleci. A jesteś wysoka? brat mojej koleżanki dostał zawału w wieku 14 lat ale to przez to, że od małego był bardzo wysoki jak na swój wiek i serce nie wytrzymało. Ale takie rzeczy zdarzaja sie naprawde rzadko.

Gość mam tak samo...serce
"bije" mi wtedy tak szybko,ze cala klatka piersiowa drzy jakby cos w srodku chcialo sie uwolnic i walczylo o wyjscie... jakos nic z tym nie robie, raz na jakis czas mam taki atak (zupelnie bez powodu, nawet w normalnych chwilach kiedy nie przeciążam się zadnymi cwiczeniami ani nic) to chyba poprostu arytmia serca jednak teraz jestem w ciazy i zrobie wszystkie badania bo mnie to niepokoi,z pewnoscia nie jest to zawal ;-) nie martw sie