Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna 2525x

wroze z kart Tarota

Polecane posty

Gość joanna 2525x

Witam Od niedawna wroze z kart Tarota.Jesli ktos chce,to prosze zadawac pytania.Podajcie imie ,date urodzenia i konkretnie sprecyzowane pytanie.Kto pierwszy,ten lrpszy ;) pozdrawiam Tarocistka Joann

Gość ostatni dlatego ze
ewa 2.10.1979 czy bede z obecnym partnerem na zawsze?

Gość wyliczanka śmierci
co u mnie w uczuciach Anna 15lis89

Gość joanna 2525x
Ewo,daj mi prosze troche czasu.Zrobie Twoj portret psychologiczny i rozloze karty ;)

Gość to może ja chętna...
Anna, 23 lipca 85, czy kiedyś będę pracować i zarabiać więcej piniędzy? obecnie jestem bez pracy...

Gość zabunia__
25.08. czy dostane prace? czy facet dla ktorego stracilam rozum tez mnie kocha ?

Gość monika39
witam, co będzie z moją sytuacją finansową i zawodową: Monika 16.02.1973

Gość czy te oczy moga kłamać
Co w najbliższym czasie wydarzy sie w uczuciach? Tomasz czy Grzegorz? Agnieszka 14.08.77

Gość jan9osik
wrózby to brednie

Gość zobaczymy co
23.06.1984 Co w sprawach sercowych, Magdalena

Gość inko gnito
Josiu a mozna na maila?:)

Gość gjkkljk
Czy ten zwiazek ma sens? Czy z tej maki bedzie chleb? ;)22.04.81 renata

Gość zabunia__
cos nasza Joasia sie nie pokazuje? :(

Gość niebieskooka555
kiedy zajde w ciaze agnieszka 22.10.1979

Gość joanna 2525x
Droga Ewo, juz jako dziecko mialas silna osobowosc,dominujaca.Taka,ktora zwracala na siebie szczegolna uwage.Czasami bylas taka marzycielka ale szybko wracalas do realnego swiata.Zdawalas sobie doskonale sprawe ze swojej wartosci.Zawsze pelna energii i smiala w kontaktach z innymi. Dziecinstwo pod wiekszym wplywem matki niz ojca,zdecydowanie. Obecnie Twoje zycie wyglada jak hustawka.Raz jestes szczesliwa,a raz czujesz , ze jestes na dnie.Prawdopodobnie pojawiaja sie lub pojawia sytuacje,na ktore nie bedziesz miala duzego wplywu. Przyszlosc stoi pod tzw duchowym znakiem zapytania,gdyz albo bardzo wzdrozysz sie w sprawy religii lub calkowicie ja zaniedbasz. W Twoim zyciu wszystko jest poukladane i zrownowazone,lecz to tylko pozory,tylko Ty tak myslisz. Podswiadomie jestes od kogos lub czegos zalezna,czujesz sie jak w potrzasku.Musisz rozwiazac ta zaleznosc. TERAZ PYTANIE CZY BEDZIESZ Z PARTNEREM NA ZAWSZE : Dawniej wasz zwiazek byl wspanialy.Mozna powiedziec,ze czuliscie sie razem jak w niebie.Ty w tym zwiazku nosilas spodnie,dominowalas.Twoj partner jednak cos przed Toba ukrywal,mozliwe, ze nawet oszukiwal .Prawdopodobnie w ogole nie przywiazywal wagi do kwestii Kosciola badz przeciwnie- byl religijnym fanatykiem. Jednak czuliscie, ze jest wam razem dobrze. Teraz nie czujecie sie tak spelnieni jak dawniej.Poki co,wszystko idzie ku gorszemu.Nie czujesz sie bezpiecznie emocjonalnie przy partnerze i slusznie,gdyz to caly czas maly chlopiec w ciele doroslego mezczyzny.Idzie z wiatrem,nie zastanawia sie tylko dziala.Jest osoba bardzo inteligentna ale nie bardzo zdajaca sobie sprawe ze swojej inteligencji. W przyszlosci otrzymasz to,czego oczekujesz od partnera,czyli bezpieczenstwo emocjonalne,ustatkowanie sie,jasne okreslenie " czego chce",jednak bedzie to takie wymuszone z jego strony.Nie bedzie to szczere i predzej czy pozniej nie wytrzyma takiego dzialania pod przymusem.Bedzie czul, ze zostal przez Ciebie absolutnie zdominowany i to go wystraszy. Ty zauwazysz to i bedziesz zirytowana, ze Twoj partner przestanie Cie sluchac oraz przestanie byc podatny na Twoj wplyw.Twoje proby zdominowania go,nie przyniosa juz efektow.Bedziesz coraz bardziej znudzona w tym zwiazku.Bardziej prawdopodobne, ze rozstaniecie sie lub zrobicie przerwe w zwiazku.Raczej bedzie to obopólna decyzja. Ewo,napisz co myslisz o tym opisie,bede wdzieczna. Gdyby cos,to pytaj. Do reszty : dajcie mi troche czasu ;) dzis jeszcze powroze 2-3 osobom. Pozdrawiam Tarocistka Joanna

Gość joanna 2525x
Oczywiscie,mozna na maila : marry20@vp.pl

Gość cud miód i orzeszki.
ja też poproszę wróżbę z tematu pracy zawodowej, bo na miłość już nie liczę Grzesław 13.05.1983,

Gość alpia
Hej, prosze o wrozbe, mam swiezy problem , nie wiem czy podjelam dobra decyzje. 20.08.1991 Patrycja pytanie: czy to byla dobra decyzja z rozstaniem sie z ostatnim chlopakiem? Bede wdzieczna, dziekuje

Gość i ja poproszę
Alicja 17.03.68 czy moje problemy zawodowe w przyszłym roku sie rozwiążą ?

Gość ostatni dlatego ze
dziękuję bardzo za wróżbę :) hm... trudno mi sie odnieśc do Twojej interpretacji, niektóre rzeczy są prawdziwe np. "Obecnie Twoje zycie wyglada jak hustawka.Raz jestes szczesliwa,a raz czujesz , ze jestes na dnie.Prawdopodobnie pojawiaja sie lub pojawia sytuacje,na ktore nie bedziesz miala duzego wplywu." dokladnie tak jest...są rzeczy ktore same sie tocza i raczej nic z tym nie zrobię, bo nic na siłe... moj zwiazek jest niby ok., ale coś jest nie tak... wczesniej mialam przekonanie ze to juz na zawsze ale gdzies ono ulecialo

Gość joanna 2525x
Dla Ani ( 15.11.1989 ) Pojawi sie w Twoim zyciu mezczyzna ( jesli juz sie nie pojawil),ktory niekoniecznie wie czego chce.Troche jest zabłąkany.Ty tez jestes na rozdrozu : rozum czy emocje.Jednoczesnie czujesz, ze bylabys z nim szczesliwa i spelniona. W przyszlosci mezczyzna ten da Ci wiele od siebie,wszystko co posiada,bedzie w Tobie bardzo zakochany,mkze nawet za bardzo,jednak Ty nie bedziesz zadowolona.po bacznej obserwacji,prawdopodobnie pierwsza od niego odejdziesz lub zdecydujesz sie zerwac kontakt.Sama siebie postrzegasz jako osobe atrakcyjna,bardzo dbasz o siebie.Twoj przyszly mezczyzna moze okazac sie bardzo majętny,jednak to Cie przy nim nie zatrzyma.

Gość joanna 2525x
Dla Ani ( 15.11.1989 ) Pojawi sie w Twoim zyciu mezczyzna ( jesli juz sie nie pojawil),ktory niekoniecznie wie czego chce.Troche jest zabłąkany.Ty tez jestes na rozdrozu : rozum czy emocje.Jednoczesnie czujesz, ze bylabys z nim szczesliwa i spelniona. W przyszlosci mezczyzna ten da Ci wiele od siebie,wszystko co posiada,bedzie w Tobie bardzo zakochany,mkze nawet za bardzo,jednak Ty nie bedziesz zadowolona.po bacznej obserwacji,prawdopodobnie pierwsza od niego odejdziesz lub zdecydujesz sie zerwac kontakt.Sama siebie postrzegasz jako osobe atrakcyjna,bardzo dbasz o siebie.Twoj przyszly mezczyzna moze okazac sie bardzo majętny,jednak to Cie przy nim nie zatrzyma.

Gość wyliczanka śmierci
dziękuję 🌻 hm czy to moze być ktoś z przeszłości, ten opis coś pasuje do takiej osoby wszystkiego dobrego

Gość blebleble9999
Joanno moglabys mi powrozyc agnieszka 22.10.1979 kiedy zajde w ciaze?

Gość joanna 2525x
Chwilka,zaraz sie dowiemy ;) musze na nowo polozyc rozklad ;)

Gość joanna 2525x
Aniu,karty mowia ze jeszcze nie poznalas tego mezczyzny,wszystko przed Toba.Radza tez abys nie patrzala w przeszlosc tylko skupila sie na przyszloscj.Pozdrawiam.

Gość to może ja chętna...
ja bylam trzecia ;)

Gość zruinowana przez gaz
ela, 04.06.1983 - kiedy mogę spodziewać się ciąży i czy wogóle

Gość blebleble9999
dobrze czekam zniecierpliwoscia