Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna 2525x

wroze z kart Tarota

Polecane posty

Gość gosiaaaf
Gosia 09 11 1991 . Czy mój chlopak planuje oswiadczyny?:) z gory bardzo dzikuje za odpowiedz:)

Gość aneczkas9
Ja też czekam na ciągle na swoją kolej : czy mam szanse na powazny zwiazek ? JA 18-01-1983 , ON 16-01-1978 :) i jak z moja praca ? Dziekuje :)

Gość joanna 2525x
Droga Aneto ( 3.07.1986 ) Ty bardzo chcesz aby on w koncu Ci sie oswiadczyl.Mozna powiedziec, ze stajesz sie przez to osoba troche chimeryczna i znieciwrpliwiona.Konsekwentnie dazysz do tego,a moze niepotrzebnie tak sie spieszyc? Twoja wyobraznia jest tez zbyt " rozwinieta".Czeka Cie ten upragniony,nowy etap zycia,czyli oswiadczyny,lecz na pewno nie wtedy,gdy tego oczekujesz,tj 26 grudnia. Twoj partner nie jest do konca pewien czy tego chce.Poki co,boi sie tak radykalnych zmian i wizji przyszlosci.Bedzie rozczarowany i zaskoczony , ze az tak bardzo tego chcesz. W koncu jednak dojdziecie so porozumienia,prawdopodobnie za sprawa osoby trzeciej.Po prostu pojdziecie na kompromis.

Gość gosiaaaf
pani Joanno byla bym bardzo wdzieczna za wrozb:) Gosia 09 11 1991 - Czy moj chlopak planuje na 1.1.2013 oswiadczyny?

13.03.1993. Magdalena. Kiedy się zakocham i znajdę pracę? Czy w piątek operacja mojego siostrzeńca się uda?

Gość joanna 2525x
Grzeslaw ( 13.05.1983 ) Obecnie sprawy nie wygladaja za dobrze.Twoje emocje nie pozwalaja Ci skupic sie na pracy.Jestes osoba dobra,sprawiedliwa ,a kompletny brak uczuc niszczy Twoja sfere zawodowa. Spadla Ci motywacja do pracy,zrezygnowales z postawionych sobie celow. Mozliwe, ze walczyles o jakas kobiete ale sie nie udalo.Do tego Twoja praca jest dosc ciezka. W przyszlosci poznasz kobiete,ale nie bedzie ona dobra osoba.Przez nia jeszcze bardziej zaniedbasz prace.Ona za to bedzie miala na Ciebie ogromny wplyw.Ty jednak bedziesz czul sie szczesliwy z nia u boku.Mimo jej przebieglosci o ogolnie zlego charakteru,bedziesz zaslepiony i zakochasz sie w niej po uszy.

Gość tinnn
Zuzanna 20.06.1994 Jak beda układać sie moje sprawy uczuciowe?

Gość Plissssssssss.....
ja też czekam od wczoraj Anna 1.08.87 kiedy przyjdzie miłość- ten jeden jedyny, wyśniony?

Gość nassima77
Magdalena 07.09.19980 kiedy wyjde za maz i kim jest moj przyszly maz?

Gość jedrusiaaanldslld
angela 06 06 1991 czy dobrze zrobilam rozstajac sie z nim? i czy ten chlopak z ktorym obecnie sie spotykam jest wlasciwa osoba?

Gość SSZA
Sylwia 02.01.1979 czy powinnam teraz szukać pracy, czy poświęcić się tylko i wyłącznie dziecku, rodzinie ?... jeśli rozglądać się za pracą, czy karty podpowiedzą w jakiej branży się odnajdę? to co robiłam do tej pory czy zupełnie coś innego?

Gość gosiaaaf
chyba Joanny juz niema:(

Gość bajubaj...
a gdzie tarot dla mnie? mialo byc pokoleii a ja czekam i czekam to dla mnie wazne, wiec prosze jeszcze raz viktoria 03.03.1990 czy ułozy mi sie w zyciu i bede narazie w ciazy? bardzo tego nie chce...

Gość joanna 2525x
Anetko jakbyś dupska nie dawała, to już 10 razy by ci się oświadczył ;)

Gość nassima77
Magdalena 07.09.1980 kiedy wyjde za maz i kim jest moj przyszly maz?

Gość gosiaaaf
pani joanno ja tez bardzo proszei tezz to dla mnie wazne:(

Gość joanna 2525x
Nie zwracajcie uwagi na osoby podszywajace sie.Na pewno odroznicie moje posty od falszywych ;) dajcie mi czas,to niestety trwa a co chwile docieraja tez prosby na maila,nie rozdwoje sie niestety

Gość caly czas czekammm
moze pani wrozyc po kolei, zaczynajac od pytan z poprzednich stron?

Gość caly czas czekammm
bajubaj... tak to sobie w domu pokrzycz, a nie na na forum !!! zrozumiano?

Gość bajubaj...
to sie ktos podszyl pode mnie sobie jaja robi;/

Gość Vizza
Wróżko pisze do Ciebie już kolejny raz w tym dniu proszę powiedz mi jakie będą moje najbliższe relacje z partnerem,i czy zdam prawo jazdy,jeśli tak to za którym razem.PROSZĘ :(

Gość Vizza
Mam na imię Katarzyna ur.17.05.94

Gość jak ułoży się nasze życie?
ilona18marzec1978 Czy poprawi się nasza sytuacja finansowa? Czy będę miała dziecko?

Gość dobra 0878
Joanno, cały czas czekam. Proszę o wróżbę- Agnieszka 03.08.78 r.- czy i kiedy zajdę w ciąże oraz czy wkrótce awansuję w pracy? Dzięki.

Gość gosiaaaf
pani Joanno byla bym bardzo wdzieczna za wrozb Gosia 09 11 1991 - Czy moj chlopak planuje na 1.1.2013 oswiadczyny?

Gość joanna 2525x
Sluchajcie obiecuje ze jutro poloze karty na Wasze pytania,mam tu na mysli te Panie z dzisiaj,ktore czekaly.Bo w zasadzie nie mam nawet pewnosci czy reszta osob nawet pamieta ze chcialo wrozbe,moze nawet tu nie zagladna a ja trace czas i energie. Napiszcie prosze do mnie na maila i podajcie ponownie swoje imie,date urodzenia i pytanie.W przypadku pytan o zwiazki,date urodzenia partnera. marry20@vp.pl Niestety dzis juz nie dam rady,jestem zmeczona,w takiej kondycji wrozby moga wychodzic niespojne.Jutro sie tym zajme. Tarocistka Joanna.

Gość Anetttaaa
ja juz czekam od wczoraj 😭 jestem na str 2 :(