Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna 2525x

wroze z kart Tarota

Polecane posty

Gość joanna 2525x
Do 2 strony jeszcze nawet nie dotarlam,Aneto... Napisz prosze na maila,bedzie prosciej

Gość Anetttaaa
wyslalam mail :) Spokojnej nocy zycze :)

Gość Anetttaaa
aha jedno pytanie jest troche nietypowe, mam nadzieje, ze rowniez mi na nie odpowiesz... :)

Gość Anetttaaa
sram sobie do ryja

Joanno juz wczoraj prosilam Cie o wrozbe.. przyda sie mi to na zycie.. by lepiej podejsc do pewnych spraw.. uczuciowych, zyciuowych , zdrowotnych i zawodowych.. proszę Cię.. jezeli faktycznie znasz się na tym .. napisz przynajmniej jedno konkretne zdanie jak mam pokierowac swoim zyciem. 25.07.1990r.

wiam swoje pytanie ze strony 3 :). z którym chłopakiem wiązać swoją przyszłość? ja Alicja -06.05.1988. x- 11.08.1987, y-23.07.1985. prosze o odpowiedz

Gość DNJ37
22:57 [zgłoś do usunięcia] DNJ37 Przemysław23czerwiec1975 Kiedy dostanę pracę? I kiedy będę miał dziecko? Zatem odświeżam na dowód, że ciągle czekam... i wczoraj i dzisiaj. Nie pisałem, bo nie chciałem przeszkadzać, ale czekam i jestem na 2 stronie.

Gość prosze i ja o rozklad kart
wyslalam meila, prosze o odp na meila.

Aneta 07.07.1991r czy podobam się bratu męża? prosze o odpowiedz z góry b.dziekuje:)pani

Gość zew ryczacej gesi
lady Diana też korzystała z wróżki

Gość super duper
sylwia 2/11/92 czy moj partner sie ze mna zareczy ?

Gość zew ryczacej gesi
jan suliga terz wruzył i został opetany przez demony karty z początku mogą mówić prawdę ale później będą kłamać

Gość gosiaaaf
Droga wrozko pisalam juz tobie maila. Bardzo prosze o wróżbę. Gosia 9,11,1991 Łukasz 1.01.1984 czy moj chlopak planuje oswiadczyny \w dniu 1.1.2013?

Gość prosze i ja o rozklad kart
proszę o odp na meila, czekam :)

Gość bebnerklbner
i standardowo jak kazda wrozka powrozy kilku osobom i spierdala

Gość joanna 2525x
Bebnerkibner : a gdyby Tobie kazda wrozba z ksobna zajmowala co najmniej pol godzina,a prosb od ludzi mialbys w skrzynce ponad 70,ciekawa jestem czy bylbys taki hojrak.Do tego kazda wrozba sprawia, ze jestes coraz slabszy i chce ci sie spac nie wypowiadaj sie jesli nie masz pojecia o czym piszesz

Gość Julia 2700000
Witaj Joanna Julia 27.08.1985 Moje pytanie dotyczy finansow ,ostatnio moja firma lezy i sie podniesc nie moze,planuje przebranzowac sie,uda sie?czy zostawic to wszystko i nie walczyc ....? Dziekuje

Gość jest atak na katolicyzm
lady Diana też miała osobista wróżkę i jak skończyła grzech zawsze sprowadza cierpienie

Gość joanna 2525x
A glodne dzieci z Etiopii rowniez mialy wrozki gdy umieraly z glodu?... Ludzie...

„Jeżeli ty naśladujesz diabła, który przez swoją pychę i bezbożnośd zbuntował się przeciw Bogu, będziesz synem diabła. Staniesz się nim nie, dlatego, że on cię stworzył czy zrodził, ale dlatego, że ty go naśladujesz w jego przewrotności względem Boga". Ale ktokolwiek naśladuje diabła, to jakby się z niego narodził; staje się synem diabła przez naśladowanie. „Jeśli nie macie pokus, to dlatego, że demony są waszymi przyjaciółmi, waszymi przewodnikami i waszymi pasterzami. Pozwalając wam przeżyd spokojnie biedne życie, przy koocu waszych dni, demony zaciągną was w przepaśd". Proboszcz z Ars dołącza jeszcze tę uwagę, która wiąże się z myślą św. Tomasza: Możemy powiedzied, że chociaż jest naprawdę upokarzające byd kuszonymi, to jest to jednak znakiem najpewniejszym, że jesteśmy na drodze do nieba".

Diabeł, kusząc nas, stawia nas wobec alternatywy. Zmusza nas do wybierania między dobrem a złem. Szatan nie czeka na zaproszenia, żeby się - zaprezentowad, ale raczej narzuca on swoją obecnośd z bezgraniczną zręcznością. Maryja, Matka Kościoła, odgrywa decydującą rolę w tej ciężkiej walce" przeciw aniołom ciemności. przez zawiśd demona rodzaj ludzki podzielił się na dwa wrogie obozy, które nie przestają walczyd: jeden o prawdę i cnotę, a drugi o to wszystko, co jest przeciwne tym wartościom. Pierwszym, obozem jest królestwo Boga na ziemi, tzn. Kościół Jezusa Chrystusa, którego członkowie muszą służyd Bogu. Drugim zaś jest królestwo Szatana.

Gość hahhahahaha
Bitch please...ostatnia osoba ktora pisze o tych bzdetach bardziej przypomina opetana hahahahaahah wyslalam ado Pani prosbe.mam nadzieje ze Pani pomoze.Pozdrawiam

Gość joanna 2525x
Do Jest atak na katolicyzm : ale nis odpowiedziales na moje pytanie.czy dzieci umierajace z glodu rowniez mialy wrozki jak Diana? Twoje cytaty nijak sie maja do tego co napisales. Z tego co piszesz,kazdy kto korzystal z porad wrozek,umrze szybciej od innych.. Co za kompletna glupota i zacofanie ludzkie.. Kochani,bede wrozyc wieczorem.Waszych prosb nadal przybywa,a ja jestem tyko jedna.

Inna znamienna zgodnośd: „pisma z Qumran również ukazują świat podzielony na dwa przeciwstawne obozy: z jednej strony obóz Aniołów światła, a z drugiej strony obóz aniołów ciemności. Apokalipsa nie przedstawia historii Kościoła, jako walki pomiędzy Szatanem i jego demonami a Bogiem i jego wiernymi? Walka ta zakooczy się triumfem Baranka i tych, którzy pójdą za nim.

Gość LALaAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAA
Ja też chce ja też ;D