Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mac96

Nie chce? Czy sie boi?

Polecane posty

Gość Mac96

Witam. Mam problem z dziewczyną ale sam nie wiem na czym on polega ;/ Ale moze tak od początku; Poznałem dziewcznę ( uczyła się w młodszej klasie - gimnazjum) niestety spodobała mi się dopiero tak pod koniec roku szkolnego 3 kl. gim ;/ (glupie) Zauważyłem że ma zajebisty charakter ,,styl bycia'' , jest ładna i jest przede wszystkim jest sobą. Zaczełem ,,startowac'' do niej (do tej pory bez skutku) ale sam nie wiem o co chodzi, ponieważ jak do niej napisałem na fb; ,,Czesc, moglibysmy sie dzisiaj spotkac?'' - ,,Dzisiaj nie mam czasu'' - A ogólnie w tym tygodniu, jak nie masz czasu lub chęci to po prostu napisz[...] Do spotkania doszło. Zgodziła się. Spotkanie było bardzo krótkie ze względu na jej ,,brak czasu'' (?) Mielismy sie umówic na nastepne spotkanie ale ona juz nawet nie odpisuje. Napisalem do niej ,,co tam?'' , potem drugi raz ,,czemu nie odpisujesz? ;/'' I do tej pory nic. Wiec pytanie jest takie; Co ja mam robic? Bo widze ze sie usmiecha do mnie , jest strasznie niesmiala i moze sie po prostu wstydzi?? A mi zalezy tylko i wyłącznie na niej , na nikim innym. Ja swiata poza nią nie widze

Gość do maca aaa
A nie szkoda ci czasu dla kogos, kto nie ma go dla ciebie? Nie dawaj sie tak traktować, dziewczynie nie zalezy. Jakby zależało, to inaczej by sie zachowywała. Twoje zainteresowanie jej schlebia i dlatego trochę cie bajeruje, ale to wszystko.

Gość Mac96
Tak , ale ja wlasnie nie wiem czy jej nie zalezy czy zalezy. Ona moze jest nie smiala. Myslalem zeby pojechac do starego gim. i porozmawiac z nią. Powiedzialbym jej w prost ze mi sie podoba i ze chce sie z nia spotykac. Zapytalbym czy chce lub nie chce , tak lub nie.