Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akronimka

Przystojny facet to porażka w łóżku...

Polecane posty

Gość akronimka

Czy wszyscy przystojni faceci myślą, że to wystarczy, że są już tak zajebiści że nic nie muszą robić w łóżku? Mogą spokojnie leżeć i czekać aż ich kobieta zaspokoi, bo przecież jej wystarczy samo to że on jest? Opamiętajcie się. Muszę się nastroić do poważnej rozmowy ze swoim facetem...

Gość nie zgodze się z tobą
miałam w życiu kilku kolesi, wyglądali jak z rozkładówki i byli rewelacyjni w łóżku

Gość hejhejhejaaaa
Nie zgadzam się.... bo uważam się za przystojnego a w łóżku zawsze dbam o to by moja kobieta miała orgazm pierwsza ;) Pozdrawiam.

Wszyscy przystojni są ulegli. Można takich za nos wodzić. :]

Gość bndjankjdnak
to jest taka gra, jak w przedszkolu? pierwsza!!! ooo :o , znowu???

kobiety przecież to jest wasza wina bo za brzydkim sie nie oglądacie :p tylko za przystojnym

Gość akronimka
Zwykle mam parę orgazmów w trakcie jednej "sesji" :P ale w sumie nie musi się za bardzo starać żebym je miała. Czasem jednak zdarza się, że nie ma gumek pod ręką, więc bawimy się w inny sposób. U faceta to norma że ma jeden orgazm i już ma spokój na chwile, ja jestem przyzwyczajona do większej ilości. Miał wielkie pretensje, że mi się jeszcze chce... " to nie było Ci dobrze?" W końcu go przekonałam, ale robił to tak na odpierdol że nie udało mi się dojść...

Vera, nie znasz się. I twój wcale nie jest przystojny. Masz różowe okulary.

No i już się nam stereotypy mnożą. :D A która kobieta chciałaby mieć przy sobie paszteta? Rzecz w tym, ze jak facetowi zależy, to zrobi wszystko, żeby partnerka zaznała satysfakcji. 😴

Gość akronimka
Szczęście, że się dopiero uczy. Może jakoś sie go uda ukierunkować

Jak jestem brzydki? Nie wiem, czy Ci to coś pomoże, ale powiedzmy, że "Jak jasny skurwysyn":) Vera pokażę, jak Ty pokażesz swoją:)

Gość akronimka
petryk dokładnie :P bo ja wiem, że on mnie potrafi doprowadzić ale tylko jeśli mu się chce :P więc czyja to wina jak nie jego?

A dlaczego jego? :O Zapewne jesteś boginią seksu, co? 😴 Może po prostu mu na tobie nie zależy i traktuje jako otwór do kiszenia? :)

Oprócz tego, że jestem brzydki, jestem też kurewsko interesowny, więc za darmo nic nie pokazuję;)

E, Sku.. jest przystojny. Zatem kłamiesz. Jesteś przystojny i przy tym uległy. 💤