Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meksykanka111

cóż to takiego?;)

Polecane posty

Gość meksykanka111

Witam. Moja sytuacja wygląda tak: ostatni okres miałam 27.10.2012 roku i jak na razie się nie zapowiada na następny. Piersi mnie nie bolą co zawsze zapowiadało moją @. Ostatnio dostałam w 50 dzień i poszłam do ginekologa, który stwierdził, że wszystko dobrze i że czasem tak się może zdarzyć więc i się tym nie martwiłam. Jednak w ostatnią niedziele wieczorem zaczęłam krwawić, nie no może nie krwawić dosłownie parę kropelek krwi i to jeszcze czyściutkich jak nigdy. Myślę sobie, okres mi się rozpoczyna, a tu poleciało troszkę i koniec do dzisiaj nic. Cały czas mam tylko dużo śluzu. W sumie nie wiem co myśleć , bo kochałam się z narzeczonym dobrze nie pamiętam czy 13 czy 20 .11 i był to stosunek przerywany tylko zrobiony 2 razy pod rząd(w niektórych momentach się racjonalnie nie myśli) . Wiem, że nikt mi tu nie powie czy jestem w ciąży, chciałam tylko się dowiedzieć jakie są opinie. Pozdrawiam !

Gość xjcjccn
Ogromne prawdopodobienstwo ciazy

Gość meksykanka111
coś więcej ? ;)

bylam w podobnej sytuacji jak Ty. Tzn. my z mezem staralismy sie o dziecko wiec nie bylo czegos takiego jak stosunek przerywany... ale zanim w ciaze zaszlam to mialam podobne sytuacje do Twojej. Okresu potrafilam nie miec po 60 dni... lekarz nic nie mogl poradzic.. mowil, ze to byc moze dlatego, ze tak bardzo chce dziecka i organizm sie tak zachowywal jakbym byla w ciazy.. aczkolwiek w tej ciazy w ogole nie bylam.

Gość meksykanka111
pewnie ja też nie jestem ;) zastanawia mnie tylko ta krew

z tym plamieniem tez tak mialam, pare kropel i znowu nic ;) proponuje przejsc sie do dobrego lekarza... jak mialam po terminie 25 dni to poszlam do dobrej ginekolog ... zbadala mnie i powiedziala, ze do 5 dni dostane okres :) i tak jak powiedziala to tak bylo... czasami wystepuja zmiany hormonalne, tarczyca itp. Warto wiec sie przebadac.

Gość meksykanka111
dzięki za odpowiedź :)

Gość meksykanka111
Czy ktoś coś by mógł powiedzieć na ten temat?

Gość meksykanka111
? ;)

Gość meksykanka111
jakby to bylo takie łatwe;)

Gość meksykanka111
kupiłam dzisiaj. w domu mam. psychika mi nie pozwala. jutro zrobię chyba. chyba ze dostane okres. cały czas myślę: po co robić skoro jutro dostane @..

Gość meksykanka111
zrobilam . negatywny. od wczoraj boli mnie jak przy okresie chociaż go nie ma. miał ktoś moze podobnie. czy to że test zrobiłam popołudniu i wtedy gdy mi się nie chciało tylko poleciało pare kropel moze miec jakis wpływ ? nie wiem co sie dzieje. nigdy sie tak nie czułam. i ta krew z pochwy wtedy. troche czystaj. to mnie najbardziej martwi

Gość meksykanka111
?

Gość reguijbmi9okiok
przed okresem w organzmie jest duzo takiego hormonyu jak we wczesnej ciazy.Odczekaj albo za 2 dni dostaniesz @. Albo powtorz test na swieta.

Gość meksykanka111
No i dzisiaj znowu bez okresu. Już myślałam ze dostałam a tu pare kropelek czystej krwi przez chwilę i dużo śluzu... Ginekolog dopiero w styczniu... Co myślicie?

Gość meksykanka111
puk puk ;p

Gość szczerze...
ja bym poszła prywatnie-przyjmie cie w ten sam dzien

Gość meksykanka111
Dzisiaj już raczej nie a zaraz święta i z kasą też słabo

Gość szczerze...
jakoś kiedy ja nie dzwonie mam w ten sam dzień przyjęcie... Jedynie w środy nie bo tej pani nie ma, wtedy mam przyjść na drugi dzień. No mi by nie bylo szkoda kasy-zdrowie ważniejsze.

Gość Co to za problem
Ja jak zrobilam test ciaz i sie okazalo ze jestem w ciazy i poszlam do gina to mi powiedzial ze jeszcze za wczesnie zeby cos zdiagnozowac. Wiec co ci lekarz moze stwierdzic. Masz brak okresu moze z jakiegos powodu np nagla utrata wagi (ostra dieta) albo stres. Wtedy nawet moze nie byc miesiaczki z 3 miechy.

Gość meksykanka111
stresów ne=ie było dopiero po 50 dniu ;p a odchudzanie przy mojej wadze nie wskazane.