Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaiglupia

Miłość jak w fillmie

Polecane posty

Gość mlodaiglupia

Czy miłość taka jak w filmach wogóle istnieje? Gdzie są ci kochajacy mezczyznie którzy zrobia wszystko dla swojej kobiety...

Gość julka ulka
tylko w fimach... chociaz chodza plotki ze w swiecie rzeczywistym tez mozna ich spotakc...

Gość to mój mąż
nic dodac nic ujac,swiata poza mna nie widzi

Gość porka mizeria
nie ma:( a jesli sie trafiają ta podlym i zimnym wiecznie niezadowolonym jedzom.

Gość mlodaiglupia
Zastanawiam sie po co powstaja te filmy po obejrzeniu zastanawiam sie czy cos ze mna jest nie tak czy jestem w zlym miejscu o zlym czasie ze go nie spotkalam tylko samych palantow. Czy moze tak wlasnie wyglada zycie i "milosc" a czekac na cos innego nie ma sensu.

Gość julka ulka
ja jesze staram sie wierzyc ale rece opadaja powoli

Gość mlodaiglupia
To jest nie fer tam zawsze jakas sierota za przeproszeniem dostaje krolewicza a realnie tylko jakas suka takiego znajdzie i zatrzyma.;(

Gość to mój mąż
nie jestem jedza a jednak mam milosc jak z filmu a nawet lepsza,a ty chyba zazdrosna jestes

Gość to mój mąż
niktore mysla ze jak nie znalazly szczescia w milosci to juz go niema,a te co mowia ze to szczescie maja to albo klamia albo jedze..

Gość mlodaiglupia
Ja rozumiem, ze sa filmy w których ta milosc nie jest mozliwa w realnym swiecie. A stworzony jest chyba tylko po to zeby dolowac i zarabiac kase na kobietach, ktore szukajac szczescia tak bardzo chca z nim obcowac, ze chca zamienic sie z bohaterka na miejsca. Przegieciem jest cala historia zmierzchu albo bridzit dzons ale ciagnie wiele kobiet w roznym wieku tylko dlaczego

Gość mlodaiglupia
Nie zazdrosna nie kazdy jest kowalem wlasnego losu. Chodzi mi bardziej co jest w tych historiach filmowych ze budza takie pragnienie.

Gość mlodaiglupia
Nie zazdrosna nie kazdy jest kowalem wlasnego losu;). Chodzi mi bardziej co jest w tych historiach filmowych ze budza takie pragnienie, tak potrafia oddzialywac na kobiety.

no ja jestem zimna suka, to fakt i chyba dlatego faceci tak zawsze za mna szaleli, a moj wybranek to partner idealny, choc twierdzi ze czasami go nie doceniam i ze kocha mnie bardziej niz ja jego... stara sie czasami za dwoje i naprawde sposoby jakimi okazuje mi milosc sa czesto szalone :D

Gość to mój mąż
co jest w filmach?poprostu kazdy chce byc szczesliwy,kochac i byc kochanym....

Gość mlodaiglupia
Jestem w zwiazku od 6 lat z naprawde swietym facetem jestem bylam szczesliwa. /Kolezanka z roku namowila mnie na zmierzch bo ona sama nie pojdzie zeby wiedziec o co chodzi zobaczylam wszystkie czesci i cos we mnie pękło. Nie potrafie tego wyjasnic ale jak mysle o tym i innych historiach z filmow typu tylko mnie kochaj, sniadanie do lóżka to cos mnie sciska w gardle i nachodza dziwne mysli.

Gość Nieedek
Akurat poczutałem wpisy kobiet z innego działu i większość pisała ze chce takiego jak ''Edwarda ze zmierzchu'';]]]]