Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wciągam bardziej niż heroina..

Przeraża mnie ludzka brzydota....

Polecane posty

Co nie ma litości, jak nie ma litości! (podwija rękawy) Ja Ci zaraz pokażę brak litości... >.

Ozesz w mordę! Ja ostatnio widziałam takie dwie w tych burkach. Normalnie aż dziwnie się poczułam :D bo to co innego oglądać coś takiego w TV a co innego jak nagle takie dwa namioty czarne przefruna obok :D

Jasne, że w burce. Jak byłam mała, to mamusia mi uszyła, bo pani przedszkolanka bała się do roboty przychodzić.

Nie, nie widziałam Fubu. A gdzie mogę zobaczyć? Jaką rolę mi wyznaczyłeś? Zgodną z preferencjami? Będę wilkiem?

Kiedy wybuchł stan wojenny miałam prawie rok. A ty Fubu ile? Naleśniki? Owszem jadłam. A umiesz je smażyć?

Świąteczne naleśniki? Nie. Chyba, że myślisz o krokietach. U mnie krokiety jada się na co dzień, żyję w dobrobycie;)

No bo za stanu wojennego to historia pewnie się od 25 października (7 listopada) 1917 roku zaczynała, więc nie było wiele do nauki :D

Te piątki to ja miałam później, w młodszych klasach podstawówki;) Wtedy już historia była rozbudowana. Chociaż trochę inna niż dziś;)

Mogę zmienić wiek, płeć, obywatelstwo, wyznanie, przefarbować się na czarno, nosić cylinder i polubić śledzie. Tylko w jakim celu? W sumie mogę bez celu, ale szkoda mi trochę energii na to wszystko.

Starzeję się, ale pogodziłam się z tym. Ja właściwie od urodzenia jestem pogodzona z tym, że ten świat jest tak ułożony. Nie ma we mnie buntu.

Ja też:D. Jestem impulsywna i wybuchowa. Chodziło mi raczej o to, że jestem pogodzona z przemijaniem. Z tym, że wszystko ma swój kres: młodość, uroda, życie ludzkie. To mnie nie napawa smutkiem.

Aj tam. Achilles, Platon, przejdźmy do innej epoki - William Wallace, dalej może Winston Churchill, coś z muzyki - Freddie Merkury, itd, itd. Oni wszyscy nie żyją, a jednak nadal są żywi. "Nie wszystek umrę", bo nie wszystko przemija. Ale to co zostanie zależy od nas. ;)

Spójrz Garry, wymieniłeś samych mężczyzn. Pewnie przypadek, ale to właśnie mężczyźni mają zakodowane w genach, że powinni coś po sobie zostawić. Ja zostawię rozrzucone ciuchy i pusty kubek po kawie. Nie mam aspiracji żeby być drugim Churchillem, nie zależy mi na tym;) A Ty masz? Chciałbyś odcisnąć w tym świecie swoje piętno na wieki?

Fubu, ja oszczędzam energię. Unikam takich ruchów które niczemu nie służą. Tak jak ze zmianą wieku np. A bardzo Ci na tej zmianie zależy? Ile powinnam mieć lat twoim zdaniem?

Jasne, że tak. A jeśli chodzi o kobiety, to cóż... Joanna D'Arc, Caryca Katarzyna, Królowa Bona, Królowa Elżbieta, Maria Curie-Skłodowska, Margaret Thatcher... Kobiety też zostawiły wiele swoich śladów.

Oczywiście, zostawiły, ale mają mniejsze "parcie" na takie celowe zostawianie niż mężczyźni. Ja nie mam wcale.

Ja tam wolę być ubezpieczony, nie wiadomo co i czy coś w ogóle jest po śmierci, więc jeśli nic nie ma, to chociaż taka część zostaje tutaj :)

Z resztą... Ci, którzy mają dzieci i tak zostawiają swój ślad.