Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wciągam bardziej niż heroina..

Przeraża mnie ludzka brzydota....

Polecane posty

Gość tak wcześnie ciemno
Dekalogowata to mądra dziewczynka, tyle tylko że trudno wieść szczęśliwy żywot z taką wiedzą w takim wieku.

Gość jak mam to zrozumiec
a ja nie lubie jak mi ludzie zazdroszcza bo pozniej wszystko mi sie sypie i psuje :( np. 2 lata temu dostalam fajna prace i kolezanka sie o tym dowiedziala a ona mi strasznie ja zazdroscila i juz wiedzialam ze tam mi nie wyjdzie, kolezanka niemal codziennie dzwonila aby sie zapytac czy aby tam jeszcze pracuje i powiem wam ze osiagnela swoj cel :( po roku mnie zwolnili :(

Gość myslacy
Do autorki: twoje myslenie to dopiero przeraza... jestes strasznie pusta oceniajac ludzi po wygladzie i probujac rozpowszechniac swoje chore pogldady na forum. Widzisz to co brzydkie u innych a tego jaka tępa i ślepa jesteś sama nie dostrzegasz, gdy sama bedziesz w ciąży ciekawe czy liczyc sie bedzie dla Ciebie wygląd dziecka czy jego zdrowie etc.. pustaku. I dam Ci radę to ty sie nie rozmnażaj bo brzydze się takim spoleczeństwem zapatrzona w siebie narcyzko. Zycie Cie nauczy pokory.

Gość lalalalamamaamama
prawda jest taka, ze wiekszosc kobiet w ogole o siebie nie dba, a potem zaskoczenie, ze facet zdradza. Kobiety po ciazy tez mysla ze juz nic nie musza robic, bo urodzily dziecko i teraz facet powinien im dziekowac do konca zycia, a ona juz nic z soba nie musi robic. Tez widze t brzydote i tez sie zastanawiam kto takie pasztety zapladnia.

Przynajmniej jedna osoba która nie bała się przyznać do tego że zauważa ludzką głupotę.Szkoda tylko że pod poaranczowym nikiem. A do poprzednika: Wyobraź sobie że mam dwoje pięknych,zdrowych dzieci.Nie wiem czy kochałabym je inaczej gdyby byly brzydkie.Pewnie tak samo,ale ubolewałabym nad ich losem.No i na ich ojca wybrałam dobrego i przystojnego faceta,żeby nie obawiać się o geny.

Gość lalalalamamaamama
pofarbowac wlosy, pomalowac sie, nie byc grubaska, ubrac sie jakos fajnie :) to znaczy dbac o siebie

Jeść to, co nadaje się od jedzenia i utrzymywać ciało w dobrej formie. Ale to już wiesz, Vera 🌼 :-)

Starość każdego dopadnie i ciało już nie będzie takie atrakcyjne. Tobie jednak nie o taką brzydotę chodzi. W afryce jest jest takie plemię gdzie strae brzydkie kobiety zachodzą w ciążę. I oni nie uważają że zachodzą w ciążę przez stosunek tylko duch wstępuje do łona obiet. BO PRZECIEŻ JEST TO NIEMOŻLIWE BY KUTAS MÓGŁ STANĄĆ NA WIDOK TAKIEJ SZPETNEJ LASKI.

Aha. Ciekawa sprawa. Czyli świadome niszczenie włosów i zakrywanie swojej prawdziwej twarzy, to dbanie o siebie. Ciekawe co znaczy "ubrać się fajnie"... Czyżby miniówka, kabaretki, bluzeczka z cekinków...Eee, to ja już wolę być niezadbana. :) Ciekawe jakie wartości autorka chce przekazywać swoim bachorom. :) Nienawiść do ludzi? Fajowo... Opowiedz coś o "polemizacji", tępy dyszlu. :D

Cygańskie księżniczki. :D Nie no, wiadomo, są kanony piękna, ale trzeba czasem uruchomić myślenie (autorce to zdecydowanie nie wychodzi).

Gość a potem sie obudzilem
vera znowu sie czepiasz skrzyzowanie my little pony z barbie i sandra , jest idealem kazdego mezczyzny w wieku lat 7 nie znasz sie i juz

Tolerancja jest słabością, bo jest sztandarem dla patologii... A jak uczysz niebezpodstawnego oceniania, skoro sama oceniasz po wyglądzie?

Tolerujesz pedofilie jak Holendrzy? Tolerujesz dzieci w związkach gejowskich, jak wiele popularnych państw? Może nie wprost, ale przekaz całego Twojego wątku jest taki, że brzydcy mają gorzej...