Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariczka336

okres po poronieniu

Polecane posty

Gość Mariczka336

Mam problem. We wrześniu tego roku poronilam. Było to w końcówce 5 miesiąca. Okres dostałam dopiero w połowie listopada. Jednak po około 2 tygodniach po zakończeniu miesiączki dostałam kolejnej. W tym miesiącu natomiast nie dostałam już okresu i nie zapowiada się by się pojawił. Co jest grane.? Kolejna ciąża czy może to normalna sprawa że cykle są nierówne po poronieniu.? Proszę o pomoc :*

Gość Mariczka336
Niekoniecznie musisz odrazu obrażać innych. Jeśli ten temat ci nie pasuje to poprostu z niego wyjdź i nie komentuj. Proste

Gość gosiaaaf
ja poronilam dwa lata temu w 14 tygodniu ciazy. Z tego co pamietam to krwawienie po poronieniu trwalo u mnie jakis tydzien a potem za okolo 2 tygodnie dostalam normalnej miesiaczki . Nastepna tez nie byla regularna po po okolo 3 tygodniach. Potem juz wszystko wrocilo do normy. Takze sie nie martw . Organizm musi dojsc do siebie ...

Gość Mariczka336
Dziękuję, mam nadzieję, ze masz rację i wkrótce wszystko wróci do normy :)

Jeżeli poronilas to z pewnością potem bylas u ginekologa. A skoro tak, to powinnaś go zapytać jakie objawy po poronieniu powinny cię zaniepokoić. To, co u jednej kobiety będzie mało ważne u innej może być oznaka poważnych kłopotów ze zdrowiem bo przecież nikt nie wie z jakiego powodu poronilas ty z jakiego krtos, kto ci udziela porady. Podtrzymuje swoje twierdzenie - głupia jesteś :O

Gość taaak wiem
mialam aborcje farmakologiczna dwa miesiace temu - przebiega jak przy zwyklym poronieniu - do dzis nie mam okresu, ale lekarz kazal czekac, wiec czekam :/

Gość Mariczka336
nei_nei, juz sie dowartosciowałaś.?! Powiem Ci tak, to że lekarz nie poinformował mnie o tego rodzaju powikłaniach, nie jest moja winą. To po pierwsze. A po drugie nie spodziewałam sie tego, że może się tak dziać i sądziłam, że lekarz powiedział mi wszystko co powinnam wiedzieć. A jesli daleej twierdzisz ze jestem głupia, to juz tylko i wyłącznie twój problem... Ja mam twoja opinie w... chyba sama wiesz czym. Jeśli nie pasuje Ci to o co pytam, to poprostu przejdz do innego tematu i nie pisz. Krytyką dużo nie wniesiesz... A i jeszcze co do twojej wypowiedzi na temat mojej głupoty - ludzie którzy zadaja pytania nie są głupcami, za to osoby takie jak ty nie prezentuja swoim zachowaniem mądrości. Z tego co wiem forum jest własnie od miedzy innymi zadawania pytań :/

Gość Mariczka336
Najbrzydsza w mieście chyba masz racje