Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietypowa26

Czy tylko mnie nie kręci gra wstępna?

Polecane posty

Gość Nietypowa26

Witam, otóż moj problem polega na tym ze gdy partner mnie piesci nawet ok 15 min to to mnie nie podnieca.Nie wiem czemu tak jest od zawsze tak mialam, do podniecenia dochodzi dopiero po kilkunastu minutach stosunku, czy cos jest nie tak?

Gość brylant11111
nie które dziewczyny nie potrzebują gry wstępnej bo je to nudzi . odrazu chcą kakretow bez urazy . ale z facetami też tak jest .

Gość brylant11111
nie które dziewczyny nie potrzebują gry wstępnej bo je to nudzi . odrazu chcą kakretow bez urazy . ale z facetami też tak jest .

Gość Zołza i spółka czyli JUST.....
spodnie czy spódniczka?

Własnie, może pomyśl co być chciała podczas gry wstępnej i zrealizuj to.

Gość jendraski
brylant ma rację , ale ty ja też masz. powinnas mu albo pokazać jak taki ciemnym albo powiedzieć co z czym się je .

do autorki: chyba potrafisz sama się zaspokoić, jak tak to go naucz to ze on nie umie nie znaczy, że jest głupi, po prostu nie wie, a ludzie to nie puszki z sardynkami,z ę każdą się tak samo otwiera - jak nie wiesz jak się zaspokoić, to się naucz - tym bardziej, że jak ty nie wiesz, to on tym bardziej nie ma obowiązku jest oczywiście niewielkie prawdopodobieństwo, że nie kręcą Cię pieszczoty (jak napisał ktoś wyżej), ale wynika to z braku jakiegoś szczególnego bodźca - np. przemocy, bólu, bodźców wzrokowych itp.

[zgłoś do usunięcia] akronim do autorki: chyba potrafisz sama się zaspokoić, jak tak to go naucz to ze on nie umie nie znaczy, że jest głupi, po prostu nie wie, a ludzie to nie puszki z sardynkami,z ę każdą się tak samo otwiera - jak nie wiesz jak się zaspokoić, to się naucz - tym bardziej, że jak ty nie wiesz, to on tym bardziej nie ma obowiązku jest oczywiście niewielkie prawdopodobieństwo, że nie kręcą Cię pieszczoty (jak napisał ktoś wyżej), ale wynika to z braku jakiegoś szczególnego bodźca - np. przemocy, bólu, bodźców wzrokowych itp. xxx niektórym po prostu wyatarczy ostre slówko na ucho i gra wstepna zbedna :classic_cool: niewielki odsetek kobiet tak ma ale jednak takie brylanty istnieją:P Zapewnne własnie dlatego że doskonale zna swoje potrzeby i ciało i w błyskawicznym tempie dochodzi:classic_cool:

Gość Zołza i spółka czyli JUST.....
chcesz na gwiazdke 2 KOSTKI RUBIKA? zamiast gery wstępnej poukładasz sobie kolorki :P, :P, :P