Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 dni ciemnosci

czy jestescie juz wszyscy przygotowani na wypadek wielkiej burzy elektromagn.?

Polecane posty

Gość 3 dni ciemnosci

ktorej wystapienie przewidziano w najblizszym czasie i mogacej spowodowac dlugotrwale przerwy w dostawach pradu na calym swiecie?

tak!zaadoptowałem 5 dzieci z domu dziecka na czas ciemności i założyłem im generatorki prądotwórcze na plecy wykorzystując ich chorobę sierocą do wytwarzania prądu wystarczającego by dwie nocne lampki swieciły

Gość 3 dni ciemnosci
boje sie o mojego laptopa :( ide zamknac sie z nim w lodowce tam zaden rozblysk go nie dosiegnie :)

Gość morlaes alvares
Helll yeahh bitch...:classic_cool:

Gość dr.hab.Inna
Nawalam na kafe aż miło, na przekór elektromagnetycznym siłom!

Gość nic podobnego...
Były wykonywane w związku z tym badania jakie wykazały ponad wszelką wątpliwość optymalny charakter polimerów jako składnika większości fragmentów współczesnych instalacji wodno-kanalizacyjnych.Cena również odgrywa tu bardzo istotne znaczenie.

Gość 3 dni ciemnosci
bardzo dziekuje za informacje :) jutro z samego rana udam sie do sklepu z hydraulika i zakupie 20 polimerowych uszczelek do wc :) prosze mi jeszcze powiedziec - te uszczelki - ukladamy dookola siebie w kolko czy kwadrat ?

Gość [Dr]nic podobnego....
Zgodnie założeniami geometrii fraktalnej uszczelkom takim należałoby nadać ułożenie w postaci figury klasyfikowanej jako tzw radziecki kwadrat o wymiarach 6 na 9[nie mylić z trójkątem czy też prostokątem]. Są jednak w tej materii różne szkoły i poglądy.Starożytni filozofowie jak i matematycy hołdowali kuli jako najdoskonalszej figurze przestrzennej co za tym idzie,idąc z postępem ale i szanując dorobek naszej cywilizacji proponuję w układaniu uszczelek zastosować tzw system kwadratury koła i będzie to stanowić wtedy twórczy niewątpliwie kompromis. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!!!!

Gość Kocham Legginsy
:classic_cool::classic_cool:

Gość cicsdfhiedewfjriugt
Będzie to burza w szklance wody.:classic_cool:

Gość pasi-konik
heee he ! dobrze dajecie !... a ja musze rano do pracy ---- dr nic podobnego - ty dopiero jestes artysta !!! - hee he ... ---radziecki kwadrat o wymiarach 6 na 9 -nie mylic z trojkatem, --- no chyba sie nie da -hee he ... a dalej tez dobrze jedziesz, system kwadratury kola ... niewatpliwy kompromis , doskonale ujecie sedna sprawy ! no dokladniej juz nie mozna trafic