Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwamama

korepetycje z polskiego

Polecane posty

Gość troskliwamama

Hej, czy ktoś kiedyś chodził/udzielał korepetycji z polskiego? Jeżeli tak, proszę o opisanie w kilku słowach, jak najczęściej wyglądały takie zajęcia? Chodzi mi o przygotowanie do matury...

Gość troskliwamama
czyli dokladnie to samo co robi się w szkole...

Gość szukającapracy
a od kiedy córka/syn ma poblem? jak zawsze był problem z polskim to kiepsko się obudzić przed maturą...wg mnie kupić dobre książki do matury z księgarni i zmusić do nauki...

Gość ikkali
Ja udzielam od wielu lat. I to zależy od danej osoby. Najpierw diagnozuję w czym jest problem, a potem się nadrabia. Czasem tylko wykładam i sprawdzam wiedzę, czasem piszemy, czasem robimy próbne prezentacje - różnie. W zależności od potrzeb danego ucznia.

Gość uczulenie na mosiadz
Skazali gościa na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kg. Postanowili nic mu nie dawać. Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg. - Co jest, kurde? Czemu nie chudniesz? - Jakoś nie mam motywacji...