Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uksza-Baruksha

Znowu nie docenił...

Polecane posty

facet pojechał na kilka dni za granicę... moje libido szaleje... nagrałam mp3 "dream a little dream of me" wysłałam mu na kom o 2:30 napisał że jestem nienormalna znowu w życiu mi nie wyszło:(

Gość coffishop!!
A szkoda..........szkoda bo właśnie o to chodzi.:classic_cool:

Gość Zouza Zooza
Nic się nie przejmuj....za 2 dni koniec.Doopnie i choy!:classic_cool:

Docenia się tylko to, na co się z upragnieniem czeka. Najwidoczniej ^^Twój^^ facet jest mocno zajety... i nie oczekuje od Ciebie żadnych atrakcji. Nie jesteś najważniejszą kobietą w Jego życiu. To proste, jak budowa cepa.

Gość tfuj monż on line
A hhahahaaa a to ci przygadaua haha:classic_cool:

Gość No speak amitalianO
bosa bosa Tak. A ja powiem więcej...to przez że legginsów nie chce nosić!:classic_cool:

Gość pluto18
ale jaja

Autorko, bolesna prawda, ale prawda, więc musisz się pogodzić z tym, że nie można mieć faceta na wyłączność, bo inne atrakcyjne dziewczyny też mają prawo do ^^ szczęścia^^.

Skarbie, on ma w dupie inne atrakcyjne, jak ma w domu jakie cudo, więc nie pocieszaj sie :D Wiec idz do łozeczka, wez wibratorek, i marz sobie że jesteś atrakcyjna 🖐️

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa All I wanna be All I wanna be, oh All I wanna be is everything.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🖐️

Rozumiem autorko, że kipisz ze złości, ale dobrze wiesz, że faceci lubią zaliczać nowe d...y, i nic na to nie poradzisz. A wibratora nie mam, bo wystarcza mi 1 normalny facet, który dzisiaj padł na łózko o 23,30 i teraz pochrapuje. Dałam mu tyle roboty, że już na ^^ bzykanie^^ sił mu nie starczyło. A ja siedzę sobie i śmiać mi się chce, że udało mi się wygospodarować czas na czytanie tych Waszych idiotycznych dylematów.

oj oj oj do złości mi daleko:) mój pracuje przez tydzień w miesiącu bym ani ja ani on nie musiał mieć tyle roboty by nam sił na bzykanie nie starczyło :D A świeta spędzimy w SPA:) żegnam, zgorzkniała kobieto :D

Gość Lajza Majnelli
Uksza...nie oszukuj się...nie jesteś jedyna....:classic_cool:

Gość illness_end
doceniamy uksza ale slabiutke niemniej w sam raz by kochankowi pospiewac do uszka

Gość hgyuyihyjjjhhgjghjgh
uksza, zejdz na ziemie jakbys byla taka super seksi to bys nie miala kradzionej foty w stopce a facet by cie nie wysmail za nagranie, na pewno dupczy na boku i ma cie dosc mitomanko :classic_cool: