Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamuary396

Damska torebka kobiety co wy w nich nosicie ze sa takie ciezkie?

Polecane posty

Gość Jamuary396

?

Gość EdytuJ:D
Notes,pomadke,blyszczyk,perfumy,tampony,klucze,dlugopis,chusteczki,krem do rak,lusterko,puder:) i zawsze mam cos slodkego:D

Gość tratarta
portfel klucze etui na okulary notes dlugopisy fajki zapalniczke leki przeciwbolowe stoperan :o telefon słuchawki do telefonu butelka wody dezodorant chusteczki nawilżające chusteczki higieniczne tampony grzebien lusterko blyszczyk puder maskara pilniczek do paznokci krem do rąk pelno smieci i papierow a w wersji light: portfel, klucze, telefon, fajki, blyszczyk i krem

Gość fhdfhdf
ja ze swojej ostatnio wyciągnęłam 23 pomadki (!!!) a z jej zawartością to i koniec świata przeżyję

Gość oj mnóstwo rzeczy
kalendarz, notes, klucze od mieszkania, klucze od firmy, etui na okulary do czytania, etui na okulary słoneczne, dokumenty, portfel, chusteczki higieniczne, chusteczki nawilżające, telefon, fajki, dwie zapalniczki, środki przeciwbólowe, puder, pomadka ochronna, błyszczyk, tampony, długopis, tiktaki, cos słodkiego ...

Gość Kratkostajny
Moja ma w torebce : - kalendarz - notes - tabletki przeciwbólowe - podpaski - siatki z materiału - parasol - 10 błyszczyków - klucze - komórka - chusteczki nawilżane duże i małe i chooj wie co jeszcze.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa123
ja jestem kobietą jak już muszę wyjsc z torebką to mam w niej tylko najpotrzebniejsze rzeczt takie jak: klucze, portfel, chusteczki nawilzane, pomadkę, długopis, maly notesik. To wszystko

Gość kobieca torebka nie jest
po to, żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było :) :D

Gość makloidshdoishs
portfel fajki klucze od domu, od firmy, od auta odmrazacz do zamkow gaz pieprzowy dezodorant tampony,podpaski notes,kalendarzyk torba na zakupy blyszczyk, krem do rak dlugopis, spinacze biurowe rekawiczki ( tylko w zimie:P) ....chyba starczy :P

Notes, kredki do oczu, cienie, tusze, chusteczki, kartki, długopisy, błyszczyki, komórka, portfel, słuchawki, papierosy, drobne pieniądze luzem, papierki, kapsle od piwa...(nie chce śmiecić a czasem zapominam wyrzucić..), perfumy, gumy do żucia, szczotka, gumki do włosów, krem, czasem parasolka, czasem rękawiczki, czasem biżuteria, zapalniczki, puder, ołówek, szminki, czasem szczoteczka do zębów, czasem jakieś ubranie, czasem jedzenie i picie, pendrive. Chyba większość wymieniłam ;)

Gość ja tez nienawidze swiat...
najwiecej waza rozne zeszyty, kserowki, ksiazki, zwiazane ze studiami reszta to lekkie sprawy: portfel lusterko puder z 5 szminek chusteczki 2 kremy do rak tampony podpaski lekarstwa, plasterki opatrunkowe p[iornik itp

Gość porada za free
portfel notes grzebień prawo jazdy, dowód rejestr opaska odblaskowa na ramię chusteczki rękawiczki klucze od wozu komórka podpaski klucze od domu 2 długopisy pen drive błyszczyk, więcej kosmetyków nie toleruje w torebce, rano robię makijaż który trzyma się cały dzień

Gość edfvevfedvfde
wszytsko co potrzebne telefon, portfel , chusteczki, klucze, pomadka, perumy, aparat..co się da i comw danej chwili jest potrzebne:P

Gość to i ja napiszę bo jestem ciek
- zeszyt na zajęcia - materiałowa torba na zakupy - dosyć ciężki i duży portfel - szczotka do włosów - krem do rąk - mgiełka do ciała - kalkulator - pomadka - lusterko - aktualny lakier do paznokci - długopis - ołówek - dopinany długi pasek do torebki - trochę śmieci - zapasowy klucz od pracy - klucze od domu i pracy - telefon - kosmetyczka duża z pudrem, tuszem, podkładem, kredką itp - kosmetyczka mała z mini balsamem do ciała, tamponami, zapalniczką, wsuwkami, agrafkami, pojemniczkiem na soczewki i plastrem na odciski Czasem mam jeszcze krem do twarzy, krzyżówki, chusteczki (nawilżające i zwykłe) i inne gadżety ;) najcięższy jest portfel, duża kosmetyczka, kremy, perfumy/mgiełka i zeszyt, czasem dwa, a czasem jakaś książka. Jestem tak przyzwyczajona do rzeczy, które mam w torebce, że wagowo wyczuwam, że nie mam np portfela ;)

portfel zeszyt notes kalendarz podpaski z 5 długopisów klucze do domu reklamówkę telefon słuchawki do telefonu pendrive pomadkę do ust

długopisy rachunki chusteczki okulary zakreślacz zeszyt lusterko tusz pomadkę krem telefon paste do butów:D pendrive książkę tabletki

Gość Kratkostajny
a kto wie czy nie granaty bo taka ciężka

Gość zelass
Mam dobre doświadczenia z marką TMC. Mam od nich torebkę, portfel, a mąż teczkę. Wszystko oczywiście ze skóry naturalnej. Warto ich poszukać. Ostatnio widziałam, ich rzeczy na stronie www.torebki-skorzane.pl Można też w sklepach stacjonarnych popytać.

Gość gość
Klucze,portfel, dokumenty, telefon i papierowa torba na zakupy.

Gość gość
Ja przepiękną torebkę damską kupiłam na stronce allinside.pl. Modny krój, za niską cenę. Jest to torebka typu miejska. Uwielbiam ją, pasuje mi do wszystkiego i świetnie wygląda

Gość paniusia45
Oj, nosimy w niej mnóstwo przydatnych rzeczy. W mojej na pewno są: dokumenty (moje i od auta), klucze od domu, pracy, domku i bramy przy ogródku działkowym, klucze od auta, składana parasolka, 2 telefony komórkowe, ładowarka, tabletki przeciwbólowe, chusteczki higieniczne i nawilżane (do rąk), nakładki na sedes, mały dezodorant, miniaturka perfum, zapasowe rajstopy, z 2 podpaski, kilka długopisów, kalendarzyk, kilka karteczek do pisania, błyszczyk, zmywacz do paznokci w formie chusteczek (nie cierpię odprysków lakieru na paznokciach, więc w razie czego, wyciągam takie chusteczki, zmywam lakier, a chusteczka idzie do kosza), no i mnóstwo paragonów...