Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Czy jestem nieudacznikiem wg. Was?

Polecane posty

Gość kazdy kto stawia kropke
po wedlug jest nieudacznikiem

no i co??? my nic o tobie nie wiemy a ty nas sie pytasz czy jestes nieudacznikiem bo masz 27 lat i jeszcze nie zaliczyles I randki..skąd mamy to wszystko wiedzieć??? ty w ogole o sobie nic nie napisales,jakie masz cechy charakteru,dlaczego nie masz dziewczyny itp..a ty tutaj na kafe zadajesz jakies durne pytania...

jest cała masa innych ważnych rzeczy w życiu, dlaczego postrzegasz się przez ten właśnie pryzmat? Rozumiem, że na tym forum jest to sprawa numer 1, jednak życie nie ogranicza się tylko do kafe. W rzeczywistym świecie mało kogo obchodzi ile lasek zaliczyłeś.

Gość gośka_wawa
tak, jestes

" 11:02 [zgłoś do usunięcia]Światowa Organizacja Zdrowia jest cała masa innych ważnych rzeczy w życiu, dlaczego postrzegasz się przez ten właśnie pryzmat? Rozumiem, że na tym forum jest to sprawa numer 1, jednak życie nie ogranicza się tylko do kafe. W rzeczywistym świecie mało kogo obchodzi ile lasek zaliczyłeś." Zdaje sobie z tego sprawę. Jednak to dla niektórych est wyznacznikiem, a ja robie bilans zysków i strat ze swojego życia . . . " 11:00 [zgłoś do usunięcia]kylie2585 no i co??? my nic o tobie nie wiemy a ty nas sie pytasz czy jestes nieudacznikiem bo masz 27 lat i jeszcze nie zaliczyles I randki..skąd mamy to wszystko wiedzieć??? ty w ogole o sobie nic nie napisales,jakie masz cechy charakteru,dlaczego nie masz dziewczyny itp..a ty tutaj na kafe zadajesz jakies durne pytania..." Co do mojego charakteru to powiem, że staram się być honorowy, empatyczny, odważny i generalnie mam mentalność nieco purytańską . . .

Gość Roman Pawluczenko
Boisz sie kobiet?

Gość taki jeden facet 28
skoro się pytasz to znaczy ze jestes

" 11:12 [zgłoś do usunięcia]Światowa Organizacja Zdrowia "Jednak to dla niektórych est wyznacznikiem" Opinią tego rodzaju osób nie należy się przejmować, ograniczonych ludzi najlepiej w ogóle unikać." W Piśmie Świętym jest napisane: "Lepiej jest spotkać niedźwiedzicę której zabrano młode, niż głupca w jego szale" . . .

Gość Saracaoos
Jestes bo szukasz oceny wsrod ludzi, jakby interesowalo cie to co o tobie mysla. Wiekszosc powie ze tak a ty wbijesz sobie to do glowy i bedziesz miec potwierdzenie ze do niczego sie nie nadajesz. Po co to robisz?

buhehehe co moj post do usuniecia???jjejjjj...hahaha widze ze jesteś nieudacznikiem bo skoto tak wylewasz swoje zale na kafe to teraz widac ze jestes nieudacznikiem...zal mi cie..ja probuje wyciagnac od ciebie jakies informacje a ty juz zglaszasz do usuniecia..i calkowicie sie zgadzam z WHO.