Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakiii

Brak okresu, brak ciązy - co to może być?

Polecane posty

Gość brakiii

Jak w temacie. Nie bylo w ostatnim okresie żadnych chorób, stresu jakiegos większego. Testy zrobiłam 3 - negatywne. Mija tydzień od terminy a nigdy, podkreślam nigdy nie mialam takiego opóznienia. Może torbiel jakaś albo coś?

testy nie dają 100% pewności, może kreska była, ale dosłownie jej cien... zrób beta HCG jeśli wyjdzie negatywne udaj się do lekarza..

Gość zazaa
Na to pytanie odpowie ci ginekolog.

Gość brakiii
Wiem, że beta by rozwiała watpliwości tyle ze teraz przed swietami nie mam mozliwośc jej zrobienia, w godz pracy labo ja jestem w pracy i o wyjsciu na bad moge pomarzyć. Że gin też wiem, nie jestem głupia - pytam czy ktoś miał podobnie, poza tym do gina w tym roku? No chyba ze prywatnie, ale na nfz chodze niestety a tam za wisytą ok msc czeka sie. Wiec mam nadzieje ze do tego czasu sie wyjasni!

Gość sweatrose87
ala boratoriua długo są otwarte...

Gość sweatrose87
może owulacja się przesunęła i okres się spóźni-normalne,kazdej to sie moze zdarzyc

sweet rose zależy, u mnie jest najdluzej od 8-12 :) ale ten jeden raz nie możesz pozwolić sobie pójść prywatnie? wychodzi, że byłabyś ok. 5 tc i juz gin może zobaczyć czy jest pęcherzyk czy nie. To że raz pójdziesz nie znaczy że musisz chodzić cały czas:) ja też właśnie raz byłam i to w 4tc(3 dni po spodziewanej miesiaczce) i juz było widać :)

Gość brakiii
sweaterose u mnie labo jest do 12/14 zależy od dania. A szpital z labo daleko od mojego zadoopia niestety :P owu wiem kiedy miałam, bo moniroruje (tzn używam testow owu i mierze temp)

Gość ghjvvb
ja tak teraz miałam -strasznie sie bałam co sie dzieje-zrobiłam rozniez 3testy i nic;/ poszłam do gina i dał mi luteine na wywołanie bo stwierdził ze to jakies zaburzenia hormonalne. i okres dostalam niby w terminie ale z miesiecznym opoznieniem he... poprostu w jednym msc odbyło sie bez mwłpy:P

Gość Brak miesiączki
i odrazu wszyscy mówią o ciąży...

brak miesiączki-powód bardzo prosty, nikt nie jest lekarzem-każdy wie, że spóźniający się okres to brak miesiączki. A ludzie zadają pytania jak by byli w gabinecie lekarskim.

Gość sweatrose87
nie laboratoria w okolicy do 18 nawet :) a jedno całodobowo,więc myślałam że w innych miastach podobnie qochanie911102 ale czy napewno to spóźniająca się miesiączka...dlatego ja przy braku antykoncepcji i nieregularnych cyklach mierzę temperaturę i jeszcze ani raz mi się nie spóźniła,bo fazę lutealną mam 13 dniową i wystarczy że mierząc temperaturę wiem kiedy powinnam mieć okres i nie ważne czy cykl mam 50 czy 60 dniowy. Spóźniajacą się miesiączkę miałąbym wtedy gdyby wyższa temperatura utrzymywała się dłużej niż 13 dni... Ale jeśli autorka jest faktycznie po terminie okresu a test negatywny to wątpie że to ciąża. co do torbieli to ja przy kilku na jajniku miałam regularne cykle 34-36 dniwoe

Gość U mnie brak miesiączki
wcale nie oznaczał ciąże. Oznaczł endometrioze. Przestańcie na siłę dziewczynie wmawiać tą ciąże. Pójdzie do lekarza to się dowie. Ginekolożki się znalazły.