Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweatrose87

Jak przytyć

Polecane posty

Gość sweatrose87

...

Gość sweatrose87
Kochani muszę przytyć bynajmniej 5 kg Nie piszcie proszę że mam więcej jeść,czy ze mam tłusto jeść,chodzi o zdrowe przytycie a nie zapychanie się tłuszczem. Planujemy 2 dziecko ale ginekolog kazała mi najpierw przytyć ... Macie jakieś sposoby,ja narazie praktykuje jeden,piję w trakcie posiłków by rozrzedzić soki żołądkowe by spowolnić trawienie i by więcej zmieścić :)

Gość sweatrose87
chipsy jadam :P

Gość sweatrose87
dawaj z 5 kg :P

mój mąż przytył bo więcej jadł... :] teraz to mam wrazenie ze taniej go ubierac niz karmic hehe :D to jak gin taki mądry to niech ci da jakąś diete :) a z jakich powodów kazał przytyć??

Gotować dobre rzeczy, takie których zjesz więcej. :) Spożycie białka przed snem wpływa na przyrost masy mięśniowej. Szkoda, że nie mozna komuś oddać kilogramów, ale wtedy pewnie nie wstałabyś z krzesła. ;)

Gość brakiii
dodawaj do jedzenia/picia fantomalt

Gość Pośladka91
trzeba w p i e r d a l a c, nie jesc

Gość torvadosss
ile wazysz? dlaczego lekarz kazal ci przytyc?

Gość rcgvhbjnsdxfcgvbhnj
jedz regularnie, 6 posiłków dziennie, dużo węglowodanów złożonych. A z ciekawości ile ważysz i przy jakim wzroście?

Gość sweatrose87
kazał przytyć bo waże tylko 54 a ważyłam 60 i miesiączki mam nieregularne tzn.raz na 2-3 miesiące,powiedziała że jeśli nie chcę się starać długimi miesiącami muszę przytyć do tej wagi co kiedyś ważyłam i miesiączkowałam w miarę regularnie,ubiegłego roku miałam straszny napad migreny i dużo tabletek brałam przez co schudłam i od tej pory stoję w miejscu. messol-wlaśnie zaczęłam jeść lekką kolację o 19 i potem przed snem więc około 23 brakiii a co to jest fantomalt

Gość sweatrose87
nie mogę sapożywać np.tłustego mleka bo mam problemy jelitowe po nim więc możliwe że jakąś nietolerancję,więc unikam by nie pogorszyć wchłaniania innych składników

Gość torvadosss
a ile masz wzrostu? brak miesiaczki wcale nie musi byc spowodowany spadkiem wagi. badalas hormony? przy nadczynnosci tarczycy sie chudnie i moga byc zaburzenia miesiaczkowania. takze na to bym zwrocila uwage,a nie na sile sie zapychac by przytyc.

Gość sweatrose87
narazie badałam tarczycę i prolaktynę jest w normie mam bardzo długą fazę po krwawieniu do owulacji,od owulacji mam idelanie jak w zegarku 13 dni wzrostu mam 178 i jestem szczuplutka